середа, 25 квітня 2018 11:45

Кеті Перрі заручилась з Орландо Блумом

  Офіційно про возз'єднання пара ще не повідомляла Фото: URBANTABLOID.COM
Офіційно про возз'єднання пара ще не повідомляла Фото: URBANTABLOID.COM

Американська співачка 33-річна Кеті Перрі повідомила, що нещодавно заручилась. Подробиці свого статусу вона повідомила під час телеінтерв'ю у програмі Entertainment Tonight.

Під час фотосесії на червоній доріжці ведуча поцікавилася у Кеті, чи не збирається вона трохи пофліртувати з молодими симпатичними конкурсантами співочого шоу American Idol.

"Точно ні! Я заручена і дуже щаслива", - відповіла Перрі. Ведуча перепитала, чи вона справді заручилась з актором Орландо Блумом. Знаменитість додала, що пропозицію отримала нещодавно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Перрі осоромилась під час танцю

Відповідь шокувала телеведучу, так як досі не було відомо точно, чи зіркова пара справді відновила стосунки після розставання у лютому 2017-го.

"Після того, як Орландо та Кеті розійшлися, вони залишилися на зв'язку. Це був не якийсь жахливий розкол. Вони просто були зайняті своєю кар'єрою, і стосунки на відстані не склались", - повідомило джерело з оточення співачки.

Перрі і Блум зустрічалися 10 місяців і, здавалося, були дуже щасливі. Однак в лютому торік раптово розлучилися. Говорили, що причиною всьому стало небажання актора думати про спільне майбутнє: нібито Кеті хотіла "весілля і дітей", а Орландо не був готовий до такого швидкого розвитку подій.

Однак вже через шість місяців після розставання пару знову бачили разом. Зірки відвідали концерт Еда Ширана в Staples Center в Лос-Анджелесі.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Перрі заручилась з Орландо Блумом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути