вівторок, 03 липня 2012 17:27

Кеті Перрі дасть інтерв'ю по Skype

Кеті Перрі дасть інтерв'ю по Skype
Інтерв'ю відбудеться у вівторку, 3 липня фото: viva.ua

Співачка Кеті Перрі дасть інтерв'ю шанувальникам, використовуючи для зв'язку з ними програму інтернет-телефонії Skype, повідомляє ContactMusic. Незвичайне інтерв'ю стане першим у своєму роді - раніше подібний формат випробуваний не був.

Поспілкуватися з Перрі отримають можливість десять її шанувальників з різних країн світу. Вони були відібрані для участі в проекті на конкурсній основі - бажаючі задати своє питання співачці повинні були спочатку розмістити його на Facebook-сторінці компанії MSN.

Ті, кому не вдалося потрапити в список десяти фанатів Перрі, з якими вона поговорить по Skype, зможуть поставити співачці запитання в Twitter (питання необхідно супроводити хештегом # msnkaty, уточнює Digital Spy). Інтерв'ю відбудеться у вівторок, 3 липня.

Організацію інтерв'ю на себе взяли MSN і Paramount Pictures. Інтерв'ю буде присвячено виходу на екрани документального фільму про "Кеті Перрі: Частинка мене" ("Katy Perry: Part of Me"), що розповідає історію успіху виконавиці.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кеті Перрі привела свою бабусю подивитися на глибокі декольте

Дискографія Кеті Перрі налічує три пластинки. Останній альбом співачки - "Teenage Dream" - вийшов в 2010 році. Платівка зайняла перші місця в чартах США, Великої Британії, Канади, Австралії та інших країн.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Перрі дасть інтерв'ю по Skype». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути