Ексклюзиви
пʼятниця, 13 січня 2012 16:06

Батьки Кеті Перрі знайшли їй нового нареченого

Батьки Кеті Перрі знайшли їй нового нареченого

Співачка Кеті Перрі розлучилася з чоловіком всього пару тижнів тому, але люблячі батьки, священики-євангелісти, вже встигли підібрати їй іншого хлопця. Богохульник Расселл Бренд ніколи їм не подобався, тому вони перейнялися тим, щоб знайти дочці нового друга, який відповідав би їхнім смакам.

За відомостями журналу OK, батькам співачки подобається 24-річний гравець NFL Тім Тебоу. Найпривабливішою якістю Тіма вони вважають його релігійність. Тепер Кіт і Мері Хадсони збираються влаштувати дочці зустріч з футболістом.

"Кеті не раз говорила, що їй дуже подобається Тім, - повідомляє джерело. - Мері впевнена, що найкращі ліки від розбитого серця - нове кохання, а Тім здається їй ідеальним партнером для дочки. Він красивий, розумний, чарівний, а головне - він хороший християнин".

Батьки вже запропонували Кеті влаштувати концерт в їхній церкві, і подбали про те, щоб це відбулося саме в той день, коли Тім буде виступати з кафедри.

Нагадаємо, що минулого тижня батьки Кеті досить дивним чином висловилися з приводу її розлучення. Кіт і Мері назвали сумну подію в житті дочки "подарунком Бога" - адже завдяки йому зросла популярність церкви Хадсонів в штаті Огайо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Перрі після 14 місяців шлюбу розлучається зі своїм чоловіком

"Я впевнена, що сьогодні ввечері ви прийшли до церкви, бо стежили за новинами про Кеті, - сказала мати зірки Мері Хадсон. - Хто з нас може знати, куди веде його Господь? Найважливіше, що ви тут, і Він хоче запалити полум'я в ваших серцях".

Зараз ви читаєте новину «Батьки Кеті Перрі знайшли їй нового нареченого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути