четвер, 12 січня 2012 10:46

Кеті Перрі не прийшла за п'ятьма нагородами "Вибір року"

Кеті Перрі не прийшла за п'ятьма нагородами "Вибір року"

Співачка Кеті Перрі стала лідером за кількістю нагород на 38-й церемонії People's Choice Awards ("Вибір народу"), що пройшла в Лос-Анджелесі увечері в середу, 11 січня, за місцевим часом.

Перрі, яка не була присутня на церемонії, перемогла в цілому в п'яти номінаціях. Вона, зокрема, отримала нагороду "Вибір народу" за пісню року ("E.T." спільно з Каньє Вестом) та відеокліп року ("Last Friday Night"), а також була визнана кращою виконавицею і кращою запрошеною "зіркою" в телесеріалі (за роль в комедії "Як я зустрів вашу маму").

Чотири нагороди "Вибір народу" були присуджені фільму "Гаррі Поттер та Дари смерті. Частина 2". Заключна частина кіносаги отримала нагороди як кращий фільм року, кращий екшн-фільм, а також перемогла у категорії "адаптація книги" і "кращий ансамбль акторів".

По дві нагороди "Вибір народу" отримали актор Джонні Депп і актриса Емма Стоун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Перрі після 14 місяців шлюбу розлучається зі своїм чоловіком

Нагороди "Вибір народу" вручаються за результатами прямого голосування глядачів і слухачів, яке останні роки проводиться в інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Перрі не прийшла за п'ятьма нагородами "Вибір року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі