вівторок, 03 січня 2012 10:56

Кеті Перрі після 14 місяців шлюбу розлучається зі своїм чоловіком

Кеті Перрі після 14 місяців шлюбу розлучається зі своїм чоловіком

Британський актор Рассел Бренд вирішив розлучитися з американською співачкою Кеті Перрі. Про це він сам повідомив агентству The Associated Press. "На жаль, Кеті та я вирішили розлучитися. Я завжди захоплювався нею і я знаю, що ми залишимось друзями", - заявив Бренд. Про причини розлучення він нічого не повідомив.

У заяві, яку актор подав до суду 30 грудня в Лос-Анджелесі, йдеться про "непримиренні суперечності", які виникли в нього з дружиною. Перрі поки цю інформацію не коментувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Перрі повторила рекорд Майкла Джексона в чартах

Чутки про майбутнє розлучення зоряної пари ходили вже давно. Журналісти на різдвяних канікулах звернули увагу, що Бренд і Перрі більше не носять свої обручки. Крім того, проводити свята вони вирішили окремо.

Хто був ініціатором розлучення, поки неясно. The Daily Mail пише, що Перрі могла попросити Бренда подати на розлучення через своїх релігійних батьків (як відомо, християнство вчить, що розлучення - це гріх). З іншого боку, в Бренда нібито було багато претензій до дружини. За даними журналістів, він не схвалював її богемний спосіб життя, а також йому не подобалися її подруги, в першу чергу співачка Ріанна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кеті Перрі груди ледь не випали з сукні на презентації парфуму (ФОТО)

Шлюб Перрі та Бренда тривав лише 14 місяців. Вони познайомилися на церемонії MTV Music Awards 2009 року, яку вів Бренд, і одружилися в жовтні 2010 року в Індії.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Перрі після 14 місяців шлюбу розлучається зі своїм чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути