пʼятниця, 16 грудня 2011 10:03

Обручку Мерилін Монро без одного діаманта продадуть в Лос-Анджелесі

Обручку Мерилін Монро без одного діаманта продадуть в Лос-Анджелесі

Обручка найзнаменитішої, найбажанішої і найзагадковішої актриси Голлівуду Мерілін Монро виставляє в п'ятницю на торги в Лос-Анджелесі аукціонний дім Profiles in History.

Платиновий обруч, оздоблений 35 діамантами, актрисі підніс обожнюваний тоді американцями видатний бейсболіст Джо Ді Маджіо. Вони без помпи розписалися в сіті-холі Сан-Франциско 14 січня 1954, однак шлюб тривав лише дев'ять місяців.

Ця саме обручка Мерілін в 1999 році виставлялася на нью-йоркські торги Christie's, коли один з діамантів був загублений. Тоді каблучка пішла з молотка за 772,5 тисячі доларів.

На нинішні торги пропонуються ще кілька речей, що належали жінці, яка стала секс-символом США 20-го століття. Це, наприклад, картина роботи відомого гламурного художника Ерла Морен, на якій Мерилін постала в досить відвертому вигляді в 1948 році до зльоту її слави. Монро, а тоді ще Норма Джин Мортенсон, позувала майстру протягом чотирьох років, починаючи з 1946 року. Робота Морен оцінена в 70-90 тисяч доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото 19-річної Мерилін Монро продали за $350 тисяч

Мерилін Монро померла в ніч на 5 серпня 1962 року в Брентвуді, передмісті Лос-Анджелеса, у віці 36 років від смертельної дози снодійного. Обставини її смерті досі покриті таємницею, є спекуляції, що це було вбивством, є версії, що "зірка" сама могла покінчити з собою.

Зараз ви читаєте новину «Обручку Мерилін Монро без одного діаманта продадуть в Лос-Анджелесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути