понеділок, 24 жовтня 2011 14:33

Сукню Мерилін Монро продали за півмільйона доларів

Сукню Мерилін Монро продали за півмільйона доларів

Зелену оксамитову сукню, в якій Мерилін Монро знімалася у фільмі "Річка, що не тече назад" 1954 року, продано на аукціоні в Китаї за 504 тисячі доларів, повідомляє Associated Press. Організатором торгів виступав аукціонний дім Julien's Auctions.

За словами глави дому Даррена Джульєна, сукню придбав покупець, який побажав зберегти анонімність. Ця сукня була на Монро в сцені, де вона співала пісню "I'm Gonna File My Claim". У фільмі, який вважається класичним вестерном, Монро зіграла дружину гравця, роль якого виконав Роберт Мітчем.

У червні 2011 року світлу сукню, в якому Мерилін Монро знімалася у фільмі "Сверблячка сьомого року" (або "Сім років бажання") було продано на торгах в США за 4,6 мільйона доларів. Ця сукня відома за знаменитим епізодом з фільму.

Також на аукціоні Julien's Auctions за 72 тисячі доларів було продано бюстьє, яке носила Мадонна під час туру "Who's That Girl" 1987 року. Крім того, на торги були виставлені костюми з фільму Бернардо Бертолуччі "Останній імператор", підписана Джоном Ленноном записка, бас-гітара з автографом Пола Маккартні та багато інших предметів, які так чи інакше пов'язані зі знаменитостями.

Зараз ви читаєте новину «Сукню Мерилін Монро продали за півмільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі