понеділок, 29 серпня 2011 16:36

На статуї Мерилін Монро в Чикаго вандали намалювали графіті

На статуї Мерилін Монро в Чикаго вандали намалювали графіті

Невідомі вандали нанесли графіті на гігантську статую Мерилін Монро в Чикаго, повідомляє NBC Chicago. Тепер на правій нозі скульптури знаходяться надписи "Pi$tola", "Ariel" і схематичне зображення серця.

Інцидент стався в ніч на суботу, 27 серпня. Поки не повідомляється, чи були проведені арешти підозрюваних. За інформацією Sun-Times, на разі поліція міста вивчає записи з камер спостереження, які могли зафіксувати, хто скоїв акт вандалізму.

Статуя Мерилін Монро висотою майже вісім метрів була встановлена ??в Чикаго влітку 2011 року. Її автор, художник Сьюард Джонсон (Seward Johnson), зобразив класичний момент з фільму "Сім років бажання", де Монро стоїть над люком міського метро, ??притримуючи сукню, що розлітається від вітру. Гігантська Мерилін мала простояти в Чикаго до весни 2012 року.

Серед найвідоміших робіт Сьюарда Джонсона - Unconditional Surrender (семиметрове скульптурне зображення відомої фотографії Альфреда Ейзенштедта "Поцілунок"), The Awakening (скульптура заввишки 21 метр, що зображає гіганта, який лиш прокинувся) та інші.

Зараз ви читаєте новину «На статуї Мерилін Монро в Чикаго вандали намалювали графіті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути