середа, 09 листопада 2011 10:48

Напівгола Ріанна пустувала з подружками на яхті
41

Фото: Фото: Facebook Ріанни

Ріанна виклала свої особисті фотографії на своїй сторінці в Facebook. Це велика рідкість, коли фанати можуть подивитись на своїх кумирів поза сценою, оскільки більшість воліють тримати своє особисте життя в таємниці, пише The Daily Mail.

Фотографії були зроблені під час відпочинку біля берегів Італії на борту яхти в компанії своїх подруг влітку цього року. Вочевидь, під час тритижневої перерви в її світовому турі після концерту в Англії і перед виступом в Південній Америці.

23-річна співачка постає на фото в рожевому бікіні з напоями в руках. Дівчата пустували і розважалися як могли. Потім вся жіноча компанія вирушила на шопінг, після чого пообідали в ресторані.

Ріанна відновила свій четвертий світовий тур "The Loud Tour" 17 вересня концертом у Бразилії перш ніж відправиться до Великої Британії в кінці вересня, щоб відвідати Белфаст, де вона зняла свій відвертий кліп на пісню "We Found Love". Потім вона дала концерти в Лондоні, Ліверпулі, Манчестері, Бірмінгемі та Глазго, перш ніж відправитися до Скандинавії для виступу в Швеції, Данії та Норвегії.

Однак свій концерт в Швеції співачка змушені була скасувати, так як була госпіталізована через грип.

"Ріанна працює на знос. У неї немає часу, щоб просто розслабитися і відпочити. Вона витрачає більшу частину свого часу в студії, на сцені або в клубах. Лікарі занепокоєні, що вона може перестаратися. Їй необхідно трохи відпочити. В іншому випадку вона погіршить стан свого здоров'я", - повідомило газеті The Sun наближене джерело.

Зараз ви читаєте новину «Напівгола Ріанна пустувала з подружками на яхті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути