Ексклюзиви
середа, 28 грудня 2011 11:05

Після розлучення з чоловіком Сандра Баллок хотіла піти з кіно

Після розлучення з чоловіком Сандра Баллок хотіла піти з кіно

Після розлучення з чоловіком Джессі Джеймсом Сандра Баллок всерйоз задумувалася про те, щоб піти з кіно. Зараз актриса представляє свій новий фільм "Жахливо голосно і вкрай близько", присвячений трагедії 11 вересня. Це перша робота Сандри після довгої перерви.

Баллок грає вдову людини, яка загинула під час теракту 11 вересня. Перед зйомками їй довелося прослухати записи телефонних розмов між людьми, замкненими в палаючій пастці, і їхніми близькими.

"Мене вразило, що в цих повідомленнях звучала любов і надія, - каже актриса. - Йдучи, вони дарували коханим безцінний прощальний подарунок. Нелюдський теракт розкрив в людях все найлюдяніше".

Нагадаємо, що Баллок дізналася правду про зради чоловіка через кілька днів після того, як їй вручили "Оскар" за кращу жіночу роль. Приймаючи нагороду, актриса не забула подякувати за підтримку чоловіка. Сандра не здогадувалася, що поки вона пропадала на знімальному майданчику, Джессі весело проводив час з тату-моделлю Мішель МакГі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сандра Баллок після зради чоловіка не виходить на люди

"У свій час мені здавалося, що я зламалася назавжди, - зізнається сьогодні 47-річна актриса. - І мене це влаштовувало. Я не хотіла працювати, не хотіла рухатися, не хотіла щось міняти ... Я не була готова".

За словами Сандри, її вмовив повернутися Стівен Долдрі, режисер фільму "Жахливо голосно і вкрай близько". Сандру підкорило те, що Стівен створив чудові умови не тільки для неї самої, але і для її маленького сина Луїса. Хлопчик з'явився в житті зірки відразу ж після розлучення: документи на усиновлення вже були готові, і Баллок вирішила, що виховає дитину самостійно.

Зараз ви читаєте новину «Після розлучення з чоловіком Сандра Баллок хотіла піти з кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути