Ексклюзиви
пʼятниця, 10 лютого 2012 10:32

Рассел Бренд і Кеті Перрі розлучилися без розподілу майна

Рассел Бренд і Кеті Перрі розлучилися без розподілу майна

Відомий британський актор і телеведучий Рассел Бренд і американська співачка Кеті Перрі остаточно розлучилися, підписавши документи про розлучення в лос-анджелеському суді LA Superior Court, повідомляє AP.

Як уточнює портал TMZ, Бренд не став вимагати від колишньої дружини розділу майна. Статок Кеті Перрі набагато перевершує його статок, а так як шлюбний контракт артисти не підписували, Кеті ризикувала втратити половину своїх грошей.

Статок Бренда оцінюється в 20 млн доларів, а Перрі - в 70 млн. Крім того, у подружжя було чотири будинки в Каліфорнії, Нью-Йорку і Лондоні на загальну суму 15 млн доларів.

Рассел при розлученні підписав угоду, за підсумками якої, ні він, ні Кеті нічого один одному не винні. Після розлучення Кеті Перрі повернула собі і дівоче прізвище, так що тепер за офіційними документами вона Кетерін Елізабет Хадсон.

Кеті Перрі та Рассел Бренд прожили в шлюбі всього 14 місяців. У заяві про розлучення 36-річний актор заявив про "непримиренні суперечності" у стосунках з 27-річною дружиною.

Пара почала зустрічатися у вересні 2009 року після зйомок фільму "Втеча з Вегаса", де Бренд грав головну роль, а Перрі знялася в одному з епізодів. Про заручини було оголошено 6 січня 2010 року.

Перрі та Бренд повінчалися в жовтні 2010 року за індуїстським звичаєм неподалік від заповідника Рантамбор в штаті Раджастан на заході Індії. Церемонія пройшла в обстановці підвищеної секретності.

Рассел Бренд, якому свого часу довелося боротися з наркотичною залежністю та алкоголізмом, заявив перед одруженням, що після довгих пошуків "знайшов жінку своєї мрії". Актор зізнався, що Перрі "дала йому сили".

Кеті Перрі, зі свого боку, зазначала, що пишається чоловіком, "незалежно від того, що виходить з його рота". "Тому я і вийшла заміж за нього - він розумний і я багато чого в нього навчилася", - заявляла співачка після весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки Кеті Перрі знайшли їй нового нареченого

Чутки про можливе розлучення з'явилися після того, як Перрі та Бренд з'явилися на публіці без обручок. Адвокати американської співачки, справжнє ім'я якої - Кетрін Елізабет Хадсон, в п'ятницю були недоступні для коментарів.

Подружжя також не з'являлося в останні дні в мережі мікроблогів Twitter, де вони часто обмінювалися романтичними повідомленнями.

Зараз ви читаєте новину «Рассел Бренд і Кеті Перрі розлучилися без розподілу майна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути