пʼятниця, 11 лютого 2011 11:30

Кеті Холмс готує папери на розлучення з Томом Крузом
5

На цьому тижні популярна голлівудська актриса Кеті Холмс попросила свого батька - відомого адвоката з 40-річним стажем, який спеціалізується на питаннях сімейного права, приготувати папери на розлучення з актором Томом Крузом.

Подейкують, що причина невдоволення Кеті її шлюбом в тому, що актрисі довелося практично залишити свою кар'єру в кіно. Міні-серіал про сімейство Кеннеді, в якому вона знялася, був закритий раніше, ніж взагалі потрапив на екран. Це засмутило Холмс, і вона з цієї нагоди навіть закотила скандал Тому Крузу.

"Вона звинуватила чоловіка в тому, що її кар'єра пішла в унітаз, а люди пам'ятають про неї тільки тому, що вона одружена з Томом Крузом. Несхоже, що тепер вона вважає, що поруч з нею любов всього її життя", - повідомило наближене до пари джерело.

Днями іноземні папарацці сфотографували Кеті в компанії Тома та їхньої доньки Сурі в ресторані в Ванкувері. Актриса виглядала незвично похмурою і пригніченою. Холмс практично не звертала уваги на рідних і, поки Том сюсюкався з Сурі, була повністю занурена у свої думки.

Зоряне сімейство зараз знаходиться в Канаді, так як Том знімається там у фільмі "Місія нездійсненна: Таємний протокол".

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс готує папери на розлучення з Томом Крузом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути