Ексклюзиви
вівторок, 05 жовтня 2010 13:51

Журналісти запідозрили Тома Круза у використанні ботоксу (ФОТО)
6

Так виглядав Том Круз 15 років тому
Фото: Фото: AP
Так він виглядає зараз
Актор стверджує, що зобов'язаний прекрасному зовнішньому вигляду спорту і здоровому способу життя
Навіть після зйомок Том Круз виглядає бадьоро

Відомий голлівудський актор і улюбленець багатьох жінок Том Круз, не зважаючи на те, що незабаром готується відсвяткувати 50-річний ювілей, як і раніше виглядає на 35.

На обличчі 48-річної суперзірки важко знайти хоча б одну зморшку, і навіть після напруженого дня зйомок в четвертій частині шпигунської саги "Місія нездійсненна-4" його обличчя виглядає бездоганним. Перша частина картини знімалася 15 років тому. Але за цей час актор практично не змінився.

Том Круз запевняє, що зобов'язаний своїм прекрасним зовнішнім виглядом спорту і здоровому способу життя і категорично заперечує, що коли-небудь звертався за допомогою до пластичних хірургів.

Проте журналісти газети Daily Mail все-таки запідозрили актора у використанні ботоксу, уколи якого такі поширені серед зірок на Заході.

Гладке, без єдиної зморшки обличчя зірки наводить на думку про те, що без допомоги ботоксу не обійшлося. Сам Том звичайно ж в цьому не зізнається.

Він стверджує, що випромінювати молодість йому допомагає 4-річна дочка Сурі. Крім того, заряд сил та енергії додають й інші діти - 15-річна Коннор і 17-річна Ізабелла, а також щасливе подружнє життя з дружиною Кеті Холмс.

Доречно зауважити, за версією журналу Forbes, Том Круз входить в десятку найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду, які на знімальному майданчику менше ніж за суму в декілька десятків мільйонів доларів не з'являються. Так, гонорар актора за один фільм в середньому складає 22 мільйони доларів.

Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти запідозрили Тома Круза у використанні ботоксу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути