середа, 09 грудня 2009 13:37

Том Круз тримає роздягнену доньку на холоді (ФОТО)
5

Чутки про те, що в трирічному шлюбі Тома Круза і Кеті Холмс з"явились тріщини, затихли після їхнього поцілунку на зйомках нового фільму за участю Тома, пише Daily Mail.

Цього разу увага публіки була прикута не лише до їхньої доньки Сурі, а й до них самих. Трирічна дівчинка була вбрана у скромну сукню білого кольору, яка не відповідала погодним умовам. На вихідні Холмс полетіла з США в Севілью (Іспанія), щоб бути поряд із Крузом, їхнє щасливе возз"єднання має на якийсь час приглушити плітки. За чутками, пара переживає труднощі у своїх стосунках.

Подружжя провело величезну кількість часу окремо одне від одного, оскільки Кетті намагається відновити свою кінокар"єру після декількарічного перебування виключно у статусі дружини і матері.

Але якщо вона і виглядала щасливою, повернувшись в компанію свого чоловіка, то було видно, що Сурі не розділяє захвату матері і просто нудиться.

Можливо причиною тому була просто втома після довгого перельоту, а можливо невдоволення своїм літнім вбранням в осінню погоду. Адже у Севільї зараз в середньому 15 градусів тепла. У гонитві за модою Кеті і Том, які були одягненні в пальта з шарфами, інколи ігнорують потреби своєї дитини.

Усі спроби тата розважити малу провалилися - дівчинка була явно не в настрої стирчати увесь день на знімальному майданчику.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Том Круз тримає роздягнену доньку на холоді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути