вівторок, 23 листопада 2010 16:11

Том Круз роз'їхався з дружиною

Том Круз роз'їхався з дружиною

Зіркове подружжя Том Круз і Кеті Холмс більше не живе разом. Пара бачиться не часто і давно роз'їхалася по різних будинках.

Наразі актор мешкає у своєму величезному особняку вартістю 35 мільйонів доларів, а Кеті в будинку скромніше на Голлівудських пагорбах - з п'ятьма спальнями, яким володіє спільно з чоловіком.

Акторка гуляє в піжамі, розмовляє по телефон і проводить час з дочкою Сурі. Кеті постійно займається діловими питаннями. Подейкують, що навіть приїжджаючи до чоловіка, акторка спить на дивані у вітальні.

"Кеті подобається жити в невеликому будинку, тому що вона хоче спокійного і нормального життя. Вона навіть найняла для свого будинку власний персонал, серед якого немає жодного члена саєнтологічної церкви. Незважаючи на те, що про неї думають, Кеті прагне жити своїм власним життям. І її просто виводить з себе, коли люди говорять, що Том у всьому її контролює", - цитує слова джерела американский портал Showbizspy.com.

Нагадаємо, що подружжя придбало собі особняк у Лос-Анджелесі поблизу від їхнього головного маєтку в Беверлі-Хіллз. Ділянка площею 10,1 тис. кв. м з основним будинком і кількома допоміжними будівлями розташована в Голлівуд-Хіллз, а обійшлося нове володіння в $ 10 мільйонів

Зараз ви читаєте новину «Том Круз роз'їхався з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути