пʼятниця, 26 жовтня 2012 14:34

Кеті Холмс дали роботу на Бродвеї

Кеті Холмс дали роботу на Бродвеї
Ця п'єса проникає в саму душу, за словами актриси Фото: cosmo.ru

Кеті Холмс не опускає рук після розлучення з Томом Крузом. Актриса має намір повернутися на велику сцену, і першим кроком до цього став Бродвей.

Після розлучення з Томом Крузом, Кеті Холмс отримує тільки аліменти на утримання їхньої спільної дочки Сурі. Тим не менш, звикла до розкішного життя актриса не має наміру опускати руки. Днями стало відомо, що зірці дали роль в новій бродвейській постановці "Заблоковані рахунки". Режисером комедії став Джек О'Брайен.

"Ця п'єса проникає в саму душу, так як в ній піднімаються питання сім'ї та сімейних цінностей в сучасному світі", - коментує Кеті свою нову роль.

До речі, дебют Холмс на бродвейській сцені відбувся в 2008 році в постановці драми Артура Міллера "Всі мої сини".

Нагадаємо, днями стало відомо, що голлівудський актор Том Круз подав до суду на декілька видань і планує відсудити у них $50 мільйонів. Причиною цьому стали заголовки про те, що він нібито не відвідує свою дочку Сурі вже більше місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Том Круз вимагає $50 млн за статтю про те, що він кинув дочку

За офіційними даними, знаменита голлівудська пара Том Круз і Кеті Холмс, після п'яти років шлюбу, розлучилися 21 серпня. Процес розірвання шлюбу пройшов швидко і спокійно. Згідно з підписаною раніше мировою угодою, Кеті Холмс не отримала від колишнього чоловіка грошей на особисті витрати, але він буде виплачувати аліменти на їхню спільну доньку, шестирічну Сурі, у розмірі 33 тисяч доларів на місяць, або 440 тисяч доларів на рік до тих пір, поки їй не виповниться 18 років.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс дали роботу на Бродвеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути