пʼятниця, 28 вересня 2012 10:47

Келлі Осборн розповіла про вагітність Леді Гаги

Келлі Осборн розповіла про вагітність Леді Гаги
Саме тому співачка поправилася на 11 кг Фото: ukrnews24.com

Співачка зі світовою популярністю Леді Гага чекає на дитину. Цю інформацію запустила дочка популярного виконавця Оззі Осборна Келлі. Дівчина стверджує, що у співачки всі ознаки цікавого стану.

Не встигли численні шанувальники Леді Гаги оговтатись після шокуючої новини, що у їхньої улюблениці булімія і анорексія, як фанати знову порядком здивовані інформацією, що виконавиця чекає на дитину. Цією новиною поділилася зарубіжна знаменитість, донька співака Оззі Осборна Келлі.

В ефірі телепрограми The Talk, яка йде на американському каналі CBS, Келлі Осборн припустила, що її колега Леді Гага з великою ймовірністю вагітна. Саме так, за словами дівчини, можна пояснити те, що співачка поправилася на 11 кілограмів, перефарбувала волосся і стала обережніше рухатися по сцені.

Більш того, популярна виконавиця несподівано радикально змінила стиль одягу. Вона перестала носити колись улюблені нею обтягуючі костюми і сукні. А після недавно минулого концерту в Румунії її нудило. Резюмуючи ці факти, Келлі Осборн заявила, що не сумнівається в вагітності виконавиці. Сама Леді Гага зберігає гробове мовчання щодо цієї інформації.

Втім, днями співачка зробила шокуючу заяву. Вона зізналася, що безуспішно бореться з булімією і анорексією з підліткового віку. Сенсаційну заяву Леді Гага зробила на своєму офіційному сайті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді Гага зізналася, що з 15 років бореться з анорексією

Артистка зізналася, що у неї серйозні проблеми зі здоров'ям: "Булімія і анорексія з 15 років. Зараз я сиджу на дієті, тому що набрала близько 11 кілограмів. Я не особливо сильно переживаю з цього приводу, але намагаюся повернутися в форму. Я постійно на суворій дієті, весь час борюся з розладом харчування. Це важко, так як у мене енерговитратне шоу, тому я змушена нарощувати м'язову масу", - відверто розповіла співачка. Зараз Леді Гага намагається знайти хоч якийсь баланс між такими протилежними станами. Втім, що ж насправді є причиною різкого збільшення у вазі артистки, проблеми зі здоров'ям або вагітність, точно невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Келлі Осборн розповіла про вагітність Леді Гаги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути