Ексклюзиви
вівторок, 16 листопада 2010 15:58

Кейт Мосс лежала в брудному возі і ходила нечесана (ФОТО)
19

Британська супермодель Кейт Мосс здивувала читачів 33 випуску журналу Self service незвичайною фотосесією. Культовий фотограф сучасності, відомий своїми "антигламурними" роботами Юрген Теллер зняв відверту Кейт в її природному середовищі - будинку в графстві Глочестершир.

На фото модель поставала у відвертих позах, без косметики. Подекуди Мосс валяється на підлозі. На деяких фото зірка зображена з цигаркою, склянкою води в руці, голими грудьми, граючи на барабанах та лежачи у брудному візку.

Фотографу ніколи не подобались гламурні знімки, тому він працює в стилі "нового реалізму". Англійські критики пишуть про героїв його фото, якими були Елтон Джон, Курт Кобейн, Кейт Мосс та багато інших: "Ми відчуваємо, що знаємо щось про їх думки, почуття, настрій, вподобання...Навіть легка фізична недосконалість його моделей складає унікальну форму краси".

Нагадаємо, нещодавні фотографії Кейт Мосс шокували громадськість. На фотосесії манекенниця позує у спокусливій білизні. "Мосс несправжня" заговорили журналісти глянцевих видань. Сама Мосс вже котрий рік зарікається почати вести правильний спосіб життя: "Я повинна кинути пити, курити і гуляти ночі безперервно. Я вже не дівчина"

Gazeta.ua/ Bilshe

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс лежала в брудному возі і ходила нечесана (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути