пʼятниця, 05 листопада 2010 10:19

Кейт Мосс стрімко втрачає красу (ФОТО)

Нещодавні фотографії 36-річної супер-моделі Кейт Мосс шокували громадськість. На фотосесії манекенниця позує у спокусливій білизні. "Мосс несправжня" заговорили журналісти глянцевих видань. "Їй пора під ніж пластичного хірурга", - заявило британське видання The Daily Mail.

Як тільки фото з'явилися в Інтернеті, практично всі видання про життя зірок опублікували нотатки з вказівкою на те, що нова фотосесія з Кейт Мосс - суцільний фотошоп.

Зірку, яка звикла заробляти більше 4 мільйонів фунтів стерлінгів на рік, чию статую відлили з бронзи, назвавши секс-символом століття, тепер доведеться докладати більше зусиль, щоб залишатися у формі.

Сама Мосс вже котрий рік зарікається почати вести правильний спосіб життя: "Я повинна кинути пити, курити і гуляти ночі безперервно. Я вже не дівчина".

Фотографії моделі з її відпочинку на півдні Франції і в Таїланді демонструють целюліт і обвислий овал обличчя. Коли фото з'явилися в Інтернеті, прискіпливі папарацці ледь не відправили Мосс до пластичного хірурга.

"Підправити їй є що. Як було, вже не зробиш, але омолодити красиво можна. В області верхніх повік у неї генетичні надлишки, які були і в молодості. Але тоді це фарбували, а з віком "нависання" все псує. Якщо надлишки видалити повністю, то "зоряне" обличчя втратить свій шарм і стане звичайним. Я б видалив напливи лише частково, щоб позбавити супермодель від похмурого погляду, а він має всі шанси утворитися, якщо вона нічого не робитиме", - розповів відомий пластичний хірург, автор методик ендоскопічного омолодження особи Ельчин Мамедов.

За його словами, "складні" у Кейт Мосс тільки повіки, а ось все, що знаходиться нижче рівня очей "можна легко повернути на місце".

Нагадаємо, Кейт Мосс рекламує широкий діапазон жіночої білизни: бюстгальтери з квіточками, відверті панчохи, більш провокаційні ансамблі.

"Экспресс-газета"

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс стрімко втрачає красу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути