Ексклюзиви
пʼятниця, 15 жовтня 2010 13:46

Кейт Мосс вийшла заміж без взуття і в прозорій сукні

Кейт Мосс вийшла заміж без взуття і в прозорій сукні

Скандально відома супермодель Кейт Мосс таємно повінчалася зі своїм бойфрендом гітаристом Джеймі Хінсом на Сицилії, повідомляють в п'ятницю британські ЗМІ.

Весілля відбулося ще 7 серпня в невеликій сільській церкві, куди Мосс, котра мріяла про "піднесену" релігійну церемонію, заявилася в повністю прозорій білій сукні - як і личить нареченій, яка вже встигла пережити не один бурхливий роман. Для більшого ефекту модель, яка вирішила почати нове життя, відправилася під вінець босоніж, відзначає газета Mirror.

На церемонії були присутні тільки родичі і близькі друзі Мосс і Хінса. За даними газети Telegraph, обручки майбутнім молодятам підносила маленька дочка супермоделі Лайла Грейс.

Друзі діви висловили надію, що весілля з Хінсом дещо втихомирить некеровану Кейт Мосс - незважаючи на те, що рок-музикант не раз брав участь в задуманих супермоделлю бешкетах. Так, в березні 2008 року французька поліція була вимушена закликати до порядку Кейт і Хінса, які веселилися і цілувалися на могилі соліста легендарної американської групи The Doors Джима Моррісона, похованого в Парижі на кладовищі Пер-Лашез. Як виправдовувалася модель, вона просто хотіла "вшанувати" легендарного музиканта, танцюючи на його могилі і наспівуючи "Alabama song", одну з найвідоміших пісень групи.

Кейт Мосс - одна з найвідоміших моделей останнього десятиліття. Вона була обличчям багатьох компаній з виробництва косметики і модного одягу. У вересні 2005 року британський таблоїд Daily Mirror надрукував фотознімки, на яких Мосс нюхає кокаїн. Після скандалу, що вибухнув, модель ледь не втратила всі свої контракти, але знайшла сили публічно принести вибачення своїм працедавцям і прихильникам і відправитися в клініку на лікування. Після курсу терапії вона знову приступила до роботи.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс вийшла заміж без взуття і в прозорій сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути