вівторок, 22 вересня 2015 17:31

Катерина Бужинська та Денис Барканов представили новий кліп

Автор: Прес-служба
 

Катерина Бужинська та Денис Барканов представили новий кліп "Ми варті один одного".

У новому відео артисти показали, що таке любов на межі ненависті

Відео про всепоглинаючу силу любові і, як результат, стражданні двох сердець зрежисирувала Катя Царик.

"Для цієї роботи ми повернулися до більш класичної форми розповіді. Власне те, до чого зараз звертається весь світовий кінематограф - це мистецтво, вміння розповідати історію", - коментує режисер.

Головна родзинка кліпу - це компіляція двох найпотужніших емоцій: любові і ненависті. Сильний вокал і яскраві образи допомагають донести до глядача всю гостроту переживань і глибину почуттів героїв.

"У кліпі я втілила образ сильної, але одночасно ніжної і сексуальної жінки, яка змушена придушувати в собі пристрасть, оскільки боїться, що не зможе протистояти силі всепоглинаючої любові. На відміну від образу Дениса, мужнього і гарячого, як вогонь, вона уособлює лід. Але, врешті-решт, наші герої вириваються з-під влади цих двох стихій і дають волю почуттям", - розповідає Катерина Бужинська.

"Наша пісня - це історія двох сильних і незалежних душ, які "поневолила" любов. В одну мить вони відчувають і щастя, і неймовірні страждання на межі ненависті. Але найголовніше - вони розуміють, що варті один одного. Думаю, ці емоції знайомі багатьом", - підсумував лідер групи  BARKANOV BAND Денис Барканов.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Бужинська та Денис Барканов представили новий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути