Ексклюзиви
пʼятниця, 17 березня 2017 18:16

Ivan NAVI вразив оптичною ілюзією в новому кліпі

Автор: Прес-служба
  Ivan NAVI представив новий кліп
Ivan NAVI представив новий кліп

Номінант премії YUNA-2017 співак Ivan NAVI представив нову відеороботу під назвою "Влипли". Це вже третій кліп виконавця за рік.

В основі сюжетної лінії кліпу - історія кохання. Родзинкою роботи стали оптичні ілюзії від режисерів Дмитра Маніфеста і Дмитра Шмурака.

"У пісні є такі слова: "Ми домовились, що ми просто тимчасові. Поки не знайдемо тих, хто нам більше підходить…". Дійсно, в сучасному світі все так швидко змінюється, що важко заглядати навіть на 10 років вперед. Кожен живе сьогоднішнім днем, але інколи "влипає" на довше. Тоді, здавалось, звичне знайомство стає чимось значно більшим. У мене таке було. Думаю, як і в кожного", - розповів Ivan NAVI.

Автор: Прес-служба
  Ivan NAVI представив новий кліп
Ivan NAVI представив новий кліп
Автор: Прес-служба
  Ivan NAVI представив новий кліп
Ivan NAVI представив новий кліп

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алан Бадоєв зняв відвертий кліп на пісню TAYANNA

У пошуках цікавих локацій для нового відео артист з командою Manifest Production вирушили в маленьке гірське місто Котор у Чорногорії на березі Адріатики.

Одразу після прибуття у членів команди конфіскували всю техніку. На прикордонну службу не подіяв навіть дозвіл зйомок від самого мера міста. Віддали знімальну апаратуру через 2 дні, змістивши план зйомок ближче до вильоту.

"Після "теплої" зустрічі в аеропорту ми точно подумали, що влипли. Але все заплановане встигли відзняти, і це найголовніше" – прокоментував форс-мажорні обставини один з режисерів відео Дмитро Маніфест.

Прем'єра відео відбулась 16 березня на музичному телеканалі М1.

Зараз ви читаєте новину «Ivan NAVI вразив оптичною ілюзією в новому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути