четвер, 02 березня 2017 18:42

Алан Бадоєв зняв відвертий кліп на пісню TAYANNA
7

Режисер Алан Бадоєв представив четвертий кліп на пісню "Не люби" з дебютного ЕР "TAYANNA. Портрети"

Працюючи над новим портретом, режисер намагався використовувати чисті, практично аскетичні прийоми побудови відео. Атмосфера кліпу, витончений образ TAYANNA в білій сукні і постійна присутність в кадрі води перетворили відео в еротику, зачаровує своєю чистотою і невинністю.

"Для мене важливо бачити кожен вдих і видих Таяни. У цьому ролику ми показуємо, як героїня стримує емоції, заглушаючи крик випитою водою, знаходить сили і красу, танцює на склі, не відчуваючи болю", - розповідає Бадоєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2017: розпочався другий півфінал нацвідбору

У свою чергу, TAYANNA зазначила, що ця робота, як і попередні, дуже близька їй - в кожну композицію співачка вкладає частинку душі, створюючи текст і мелодію.

"Я сприймаю цей кліп, як відеориму до моїх віршів. Мені подобається спостерігати за тією героїнею, що дивиться на мене з екрану, - коментує результат спільної роботи TAYANNA.

Вперше кадри з кліпу "Не люби" були показані під час прямих ефірів нацвідбору на "Євробачення 2017" на телеканалі "СТБ". Другий ЕР українською мовою буде представлений слухачеві вже цієї весни.

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв зняв відвертий кліп на пісню TAYANNA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути