середа, 11 жовтня 2017 11:54

Ivan NAVI бився до крові за Марію Яремчук
4

Фото: Прес-служба

Український співак Ivan NAVI презентував кліп на пісню "Хімія", в якому реалізував давню мрію - повернувся на ринг. В юності артист професійно займався боксом. Головною героїнею нової відеороботи стала українська співачка Марія Яремчук. Вона також взяла участь в записі треку. Свій фрагмент в пісні артистка начитала в стилі реп.

"Марія додала пісні "Хімія" особливого шарму. З нею було надзвичайно легко і приємно долати весь знімальний марафон кліпу. Зйомки тривали довго, і за весь знімальний процес у нас було не більше однієї години на відпочинок. Навіть попри те, що на ринг виходив я, для мене справжнім бійцем тих двох днів була Марія, - розповів про зйомки Ivan NAVI. - За сценарієм вона брала участь практично у всіх сценах, а коли мала вільні декілька хвилин - поверталась на майданчик і просто підтримувала зі сторони. Це додавало сил на рингу. За дівчат мені битися не вперше, тому вийшло все по-справжньому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українському співакові завдали понад 200 ножових поранень

У центрі сюжету кліпу - любовний трикутник. Двоє друзів-боксерів закохані в одну дівчину - героїню Марії Яремчук. Щоб її завоювати, вони сходяться на рингу. Ivan NAVI так вжився в роль, що після знімань боксерського поєдинку - обличчя і тіло співака було покрито справжніми синцями і кров'ю.

Автор: Прес-служба
 

"Почувши пісню вперше, відчула себе старшокласницею, і, власне, її і зіграла в кліпі. На знімальному майданчику ми постійно жартували і сміялися, що навіть не помітили, як промайнули дві доби", - поділилася враженнями Марія Яремчук.

Спеціально для кліпу "Хімія" режисери Діма Маніфест і Дмитро Шмурак побудували 8 локацій на двох платформах на території кіностудії ім. О.Довженка. Іван протягом 2 місяців готувався до зйомок в спарингах з професійними боксерами, спеціально для кліпу схуд на 7 кілограмів. Зйомки відеороботи тривали 37 годин нон-стоп.

Зараз ви читаєте новину «Ivan NAVI бився до крові за Марію Яремчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути