пʼятниця, 06 жовтня 2017 19:22

Українському співакові завдали понад 200 ножових поранень
5

Фото: Прес-служба

Учасник шоу "X-фактор-3" Дмитро Сисоєв (OMUT) і музичний продюсер Вадим Лисиця презентували дебютний кліп на трек "НеВыЁ".

Нова відеоробота OMUT - реакція музиканта на меркантильність жінок.

"Багато дівчат, будучи у відносинах, шукають більш вигідну партію. Як правило, цією рисою володіють люди із завищеною самооцінкою, які насправді є "ніким". Вони забувають, що любов - це не ринок, а почуття не товар. Сторгуватися за вигідною ціною не вийде", - ділиться Дмитро.

Зйомки кліпу проходили в будинку одного з українських політиків. Більше 30 годин артист змушений був проходити в спеціально створеному корсеті для введення ножів. Конструкція прилягала до тіла настільки щільно, що час від часу артист втрачав свідомість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyosha представила офіційний ремікс на сингл "Калина"

Всього музиканту було нанесено більше 200 "ножових поранень", після чого у артиста залишилися синці на тілі, і стільки ж порізаною одягу. Також на зйомках кліпу були присутні тварини, що ускладнювало робочий процес. Під час зйомок жоден кіт не постраждав.

Автор: Прес-служба
 

"Пісня "НеВыЁ" сподобалася мені при першому ж прослуховуванні ще на стадії демо-версії. У мене, як у автора пісень "От сосны оторви иголочку", "Позвони своей зае" та інших хитросплетінь в словах, виникло внутрішнє відчуття заздрості від того, що не я автор цієї пісні", - прокоментував репер Потап.

Нагадаємо, що Дмитро Сисоєв раніше вже встиг себе зарекомендувати як композитор і автор пісень для таких виконавців, як: Ivan Navi ("Тимчасовий релакс"), OLEINYK ("Знаешь", "Зажигать молодым"), Raketa ("Стильно"), Агонь ("Провоцируй").

Зараз ви читаєте новину «Українському співакові завдали понад 200 ножових поранень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути