пʼятниця, 15 травня 2015 15:16

Ірина Шейк більше не приховує свій роман з Бредлі Купером

Автор: starslife.ru
 

Ірина Шейк і Бредлі Купер вирішили більше не приховувати свій роман.

Парочку помітили, вони цілувалися і обнімалися на парковці в Лондоні біля одного з готелів. Закохані не приховували своїх почуттів і навіть не зробили спроби сховатися, побачивши камеру. На знімку видно, як Ірина обіймає бойфренда за шию і дивиться йому в очі.

Нагадаємо, що днями Шейк грунтовно почистила свої сторінки в соціальних мережах, так би мовити, позбулася мотлоху. Ірина видалила всі фотографії, на яких вона зображена з колишнім бойфрендом Кріштіану Роналду. Відносинам з португальським футболістом модель віддала п'ять років свого життя, але вже вважає їх відносини помилкою.

"Я думала, що зустріла ідеального чоловіка, але на ділі це виявилося зовсім не так. Кріштіану виявився не тим чоловіком, який мені був потрібен. З ним я не відчувала себе в безпеці і в якийсь момент зрозуміла, що мені неприємно знаходиться поруч з ним "- розповіла Ірина у відвертому інтерв'ю відразу після розставання з Роналду. Бредлі, нагадаємо, також нещодавно розлучився з британською моделлю Сьюкі Уотерхаус.

Раніше вже бачили фото, на якому російська модель Ірина Шейк ніжно поклала голову на плече свого нового кавалера голлівудського актора Бредлі Купера. Це був перший спільний знімок пари, здобутий папараці після довгого переслідування.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Шейк більше не приховує свій роман з Бредлі Купером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути