вівторок, 21 квітня 2020 14:24

Ірина Білик розповіла про сурогатне материнство для сина
6

Процедура сурогатного материнства є надзвичайно дорогою. Вартість залежить від кількості спроб
Фото: instagram.com/bilyk_iryna/
Процедура сурогатного материнства є надзвичайно дорогою. Вартість залежить від кількості спроб
Процедура сурогатного материнства є надзвичайно дорогою. Вартість залежить від кількості спроб
Процедура сурогатного материнства є надзвичайно дорогою. Вартість залежить від кількості спроб
Процедура сурогатного материнства є надзвичайно дорогою. Вартість залежить від кількості спроб

Співачка 50-річна Ірина Білик живе в гостьовому шлюбі з фотографом та режисером Асланом Ахмадовим. Чоловік живе і працює в Москві, тому бачаться вони не так часто.

Пара виховує 4-річного сина Табриза. Через стан здоров'я лікарі не дозволили Ірині народжувати фізіологічно. Хлопчика для пари народила сурогатна мати, хоча спочатку Білик була проти, пише Гордон.

Білик радить парам, які самі не можуть народити дитину, звертатися за допомогою до фахівців.

"У мене теж були труднощі. Через операцію мені заборонили народжувати самостійно. Я спочатку відмовилася від сурогатного материнства, але настільки сильно хотіла дитину, що потім погодилася. Нічого такого в цьому немає. У багатьох моїх друзів так з'явилися дітки. І я навіть раджу тим, хто мріє про дітей, звертатися в клініки, щоб їм допомогли. У кожного свої нюанси і питання, але професіонали можуть допомогти людям. Нещодавно на концерті під час ювілейного туру до мене підбігла молода жінка. Вона простягла мені квіти і щось почала кричати. Я знімаю навушники і чую: "Ірочка, дякую вам велике. Ви з чоловіком - приклад для мене, завдяки вам у мене з'явилася двійня". Вона розплакалася і втекла, концерт тривав, але я була трохи приголомшена. Мені кілька разів говорили, що я рятувала життя, що моя музика не дозволяла багатьом людям впасти в депресію, але раптом виявилося, що завдяки нашому з Асланом прикладу у людей з'явилася - уявляєте? - двійня. Тобто дівчинка побачила, що це все можливо", - розповіла співачка.

Процедура сурогатного материнства є надзвичайно дорогою. Вартість залежить від кількості спроб.

"Єдине - гроші. Треба багато від чого відмовитися. Ті гроші, які зібрала, я витратила на те, щоб виконати всі процедури, купити ліки, робити уколи, які мені говорили. І ось у мене з'явився син. Це просто нереальний космос. Спроби різні бувають. Я знаю людей, у яких є по 11-15 спроб - це кому гаманець дозволяє. Якщо вдасться з першої спроби - напевно, так, 30 тисяч (доларів). А якщо їх кілька, як було в мене, то це набагато більше. Набагато більше! Скажу відверто: мені настільки хотілося мати дитину, що я навіть готова була продати квартиру", - розповіла артистка.

Білик поділилася, що сурогатній матері юридично неможливо залишити дитину собі. Про виникнення прив'язаності до дитини розповідають лише в серіалах, а в реальності таке навряд чи стається.

"Мені здається, навпаки, жінки хочуть швидше залишити цю ситуацію, зануритись у своє реальне життя і займатися своїми справами. Я ніколи не чула історій, що хтось хоче залишити дітей собі. Відразу підписується документ, що ці люди відмовляються від цих діток. Це ж не їхні діти. І клітини, і кров взагалі інших людей, тому з юридичного боку все законно і безпечно для батьків, які чекають на дитину", - розповіла знаменитість.

Сурогатна мати Табриза не жила в неї, коли була вагітна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білик пояснила, що стала жертвою жорсткого обману

Співачка на карантині не користується послугами 2 нянь хлопчика і навіть їсти готує сама. До них приїхала мати Ірини, але зірка оберігає її від усякої роботи.

"Сьогодні в нас був інцидент. Ми не встигаємо зрозуміти, як у нього все так швидко виходить. Напевно, Табриз - представник нового покоління, що буде правити світом. Він сьогодні взяв викрутку. І щоб усім було зрозуміло, він любить розкручувати машинки, різні прилади. Ми навіть дозволили розкрутити ліжко. Все, що можна було розкрутити, він розкрутив. Але сьогодні Табриз прибіг і з жахом каже: "Мама, дивись, я відкрутив батарею!" Я кажу: "Що-що-що?!" Підбігаю і бачу, що з батареї ллється на підлогу вода. Ми з мамою рушниками це прибирали. Якби, наприклад, мене не було вдома, мама десь вийшла, а в цей час малюк щось розкрутив, думаю, був би потоп і мені довелося б згадувати цей карантин ще дуже-дуже довго або взагалі перебудовувати свій будинок. Звичайно, він дуже спритний. Але мені подобається, що він такий класний чувак", - розповіла Ірина.

Співачка Ірина Білик 6 квітня, відзначає своє 50-річчя. Через безліч хітів у 90-х, імідж, який співачка часто кардинально змінювала, і вплив на шоу-бізнес її називають українською Мадонною. Чоловіками Ірини Білик були продюсер Юрій Нікітін, модель Андрій Оверчук, хореографи Дмитро Коляденко, Дмитро Дікусар. Зараз чоловік співачки - російський фотограф Аслан Ахмадов. У Білик 2 дітей - 20-річний Гліб Оверчук і 4-річний Табриз Ахмадов, який народився за допомогою сурогатного материнства.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик розповіла про сурогатне материнство для сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути