Ексклюзиви
четвер, 14 листопада 2019 09:33

Білик пояснила, що стала жертвою жорсткого обману

Білик пояснила, що  стала жертвою жорсткого обману
Ірина Білик переклала вину за ошуканих глядачів на організатора концерту. Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Ірина Білик відреагувала на концертний скандал, що розгорівся в Харкові навколо її короткого виступу 12 листопада.

Співачка написала в Instagram, що в гніві і засмучена. Їй прикро, адже її шанувальників нахабно і жадібно обдурив організатор концерту.

Але про сольний концерт не йшлося - з організатором домовлялися саме про три пісні. Це було обговорено і регламентовано.

"Так ось, дорогий організатор, хочу вам сказати, що ви не маєте ніякого права і совісті так поступати з моїми прихильниками і мною! І я тримаюся з останніх сил, щоб не вивісити тут ваші імена! Але у мене не дошка ганьби, а тим, кому треба самі зрозуміють про кого я і, сподіваюся, більше ніколи не стануть з вами працювати", - написала Білик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білик змінила імідж

Співачка пообіцяла шанувальникам "відірватися по повній" в концертному турі, який запланований на початок наступного року.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

До последнего надеялась, что этот пост будет таким же светлым, добрым, с дискуссией, как у нас с вами обычно и бывает, но нет. Пишу эти строки потому что мне обидно за ВАС! Обидно, что организатор моего выступления в Харькове так нагло и алчно обманул любимую и уважаемую мной аудиторию! Отдельно для всех, а так же для СМИ хочу пояснить: Мое выступление вчера, 12.11 в Харькове было четко регламентировано с организатором, то есть наши договоренности ограничивались тремя песнями.Ни о каком сольном концерте речи не было и договоренностей тоже, что я и моя команда смело можем подтвердить. Я в гневе и забыла когда в последний раз была так расстроена. Так вот, дорогой организатор, хочу вам сказать, что вы не имеете никакого права и совести так поступать с моими поклонниками и мной! И я держусь из последних сил, чтобы не вывесить здесь ваши имена! Но у меня не доска позора, а тем кому надо сами поймут о ком я и, надеюсь, больше никогда не станут с вами работать. Я хочу пожелать вам всем, вашим близким и родным никогда в своей жизни не встречать таких алчных до наживы людей. Впереди у меня грандиозный тур и там, обещаю, мы с вами оторвемся по полной! Всегда ваша, Ира.

Публикация от Ирина Билык (@bilyk_iryna)

Харківські шанувальники співачки Ірини Білик вимагають повернути гроші за концерт, на якому артистка виконала три пісні і пішла зі сцени. За квитки заплатили від 350 до 1200 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Білик пояснила, що стала жертвою жорсткого обману». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути