середа, 19 грудня 2012 14:33

Ірена Карпа не буде рятуватися від кінця світу в бункері

Співачка і письменниця Ірена Карпа переконана, що засоби масової інформації штучно підігрівають загальну істерію, пов'язану із кінцем світу. У переддень 21 грудня Карпа співатиме на розігріві у Мериліна Менсона, і вважає, що це не найгірша справа, яку вона може зробити замість того, щоб запасатися продуктами і свічками.

"Хтось прогнозує, що стануться два дивні затемнення сонця. Хтось передрікає, що стануться зміни в свідомості людей. Чесно кажучи, я не уявляю такий флешмоб. По моєму, медіа це більше переживають, ніж люди. У мене буде концерт 20 грудня. Якщо станеться кінець світу, я буду рада, що я одну зі своїх улюблених справ зробила наостанок також. Може би смачно поїла".

На відміну від багатьох зірок шоу-бізу, купувати для себе бункер Ірена не збирається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірена Карпа закликала обливати лексуси кислотою

"До тих людей, які запасаються гречкою і хочуть ховатися в бункер, я не належу. Я не настільки люблю себе і не настільки впевнена в своїй бездоганності, щоб заслуговувати на те, аби бути останньою людиною на землі", — іронізує співачка.

"Якби точно знала, що живу останній день, я би його прожила тільки зі своїми дітьми і з собакою, і якби чоловік не пішов куди-небудь на футбол, то і з ним. Смерть може статися в будь-яку секунду, тупо думати, що станеться загальний кінець світу. Хоча люди, які вірять в кінець світу, мають шанс більше бути щасливими, ніж ті, які думають, що будуть жити вічно. В останній день можна поїхати в красиве місце. Є в мене улюблені місця над Дніпром, але я собі уявляю, що поки ми туди доїдемо, діти так верещатимуть, що я втрачу будь-який свій буддистський спокій. Мені сподобався фільм "Меланхолія" фон Трієра, де вони без всяких кіпішів та істерик вийшли на красиву гору, і там їх застав вселенський вибух. Принаймні естетично".

Зараз ви читаєте новину «Ірена Карпа не буде рятуватися від кінця світу в бункері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути