пʼятниця, 27 липня 2012 18:15

Карпа з колегами зібрала 3618 грн на благодійному концерті
8

У клубі виступили гурти QARPA, “Веремій”, R.O.O.M., “Колір Ночі” та “Смола”
Фото: Фото надані організаторами
"Не обов’язково мати гроші, щоб допомагати знедоленим дітям", - переконані організатори

Учора, 26 липня у київському арт-клубі "44" відбувся благодійний рок-концерт - ROCK for KIDS. Його організувала волонтерська група "Допомогти так просто!". Таку акцію проводять вдруге.

"Такими акціями хочемо показати, що не обов'язково мати гроші, щоб допомагати знедоленим дітям. Вихідними ми часто їздимо у дитячі будинки просто поспілкуватися, погратися з дітьми. Їм цього дуже не вистачає", - зазначила організатор Юлія Смірнова.

У клубі виступили гурти QARPA, "Веремій", "Колір Ночі" та "Моя последняя корпорация" . Зібрали 3618 грн.

"Цього разу збір коштів присвячений Наталці Рябенко з дитбудинку "Злагода" з легкою формою ДЦП. Вони підуть на ремонт в квартири, яка лишилась їй від батьків. Рідна тітка хотіла позбавити її житла, але тепер, після багатьох судів, Натуся отримала свою квартиру і права на неї. Також намагаємось допомогти їй вступити в університет Драгоманова, адже вона мріє стати соціальним працівником і волонтером", - додала Смірнова.

"Ми раді виступати на заходах із такою хорошою метою", - зазначила лідер гурту QARPA письменниця і співачка Ірена Карпа.

Також гості приносили україномовні книжки для дітей-сиріт.

Зараз ви читаєте новину «Карпа з колегами зібрала 3618 грн на благодійному концерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі