субота, 15 вересня 2012 11:06

Ірена Карпа хоче показати голу дупу

Ірена Карпа хоче показати голу дупу
Ірена Карпа. Фото: gazeta.ua

У п'ятницю, 14 вересня у Львові під час круглого столу в рамках форуму видавців на тему "Громадянин митець. Навіщо письменнику висловлювати політичну і/або громадянську позицію?" українська письменниця та співачка Ірена Карпа розповіла для чого вона робить смоктульки у вигляді Януковича, приходячи на політичні протести.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це будуть викинуті в трубу татові гроші", - Ірена КАРПА, 31 рік, письменниця, лідер рок-гурту Qarpa

"Я взагалі маю доволі злагоджену лінію поведінки по всьому, що я роблю, - сказала письменниця. – Не хочу кричати, що я якийсь просвітитель, кричати схаменіться і так далі. От колись в переході метро на Контрактовій площі графіті писалася така здорова, чудова геніальна фраза "Згадай себе". Я не знаю хто це написав і для чого, але це настільки просто в тєму. От ти йдеш і воно тебе вдаряє тоді, коли треба".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карпі сумно бачити людей, які "дрочать" на ковбасу, Пугачову і радянську риторику

Карпа розповіла, що у 17 років усі мають мрії й намагаються чогось досягти, а з віком бажання прагнути до змін зникає, у людей опускаються руки, проте ніхто не збирається нічого робити.

"Моя функція дуже проста – заставити людей згадати те, якими вони були в молодому віці, дивилися кіно і якось мислили, - констатувала жінка. – Будь-які зміни режиму, його повалення, вони можуть плануватися й розроблятися інтелектуалами, але так чи інакше вони повинні створюватися гарячою кров'ю. Скільки вже там буде цій крові років, чи це буде молодняк студентський, який є доволі пасивним у цій країні і це гірко. Дуже мало хто може показати фак. Тому ж Табачнику за ці ідіотські реформи".

Зараз ви читаєте новину «Ірена Карпа хоче показати голу дупу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі