вівторок, 12 червня 2012 22:21

"Фак — це імпортне, дуля — наша" - Карпа про новий проект з Полежакою

"Фак — це імпортне, дуля — наша" - Карпа про новий проект з Полежакою
Фото: newvv.net

Письменниця і співачка Ірена Карпа і поет Артем Полежака об'єднались у гурт "Дуля" і записали пісню "Підрахуй". Присвятили її законопроекту Партії регіонів "Про засади мовної державної політики".

"Це не піарний проект, не шоу-бізнес. Тексти будуть створюватися у відповідь на реальні події. Щоразу буде "в тему". Робили це, щоб розвеселити людей, підтримати бойовий дух на мітингу. На протест запізнилися, все вже було вирішено. Народ розкис, політики гундосять: так, цю битву ми програли. То ми якраз вчасно нагодилися і сказали: люди, та посилайте нафіг цих парламентаріїв з їхніми законами. Приємно, що згадали такий власне наш, український знак — дулю. Ну що це таке — факи показувати? Це- імпортне, а дуля — наша. При чому шаманський знак — дуля в кишені від вроків, дуля в небо, щоб дощу не було. І дулю нашим парламентаріям", - розповіла Ірена Карпа.

Автором тексту виступив Артем Полежака.

"Я більше виступила як виконавець — моя музика - всім відома пісня "Саша — ху*" і моя група виконувала. Дуже подобається як Полежака пише. Подивував мене, бо дійсно все було дуже в тему. У мене такі тексти не виходять, абстрактні більше. Ідея створити гурт з'явилася у мене, коли Полежака прочитав свою мініатуру про одного Потапа і 4-х Насть Каменських. Він із Харкова, це взагалі магічне місто. Не знаю, що їм там у воду підмішують, стільки класних музикантів, поетів вже народило. Приємно з ним працювати чисто по-людськи, подобається його громадянська позиція. Повболівавши вчора за футбол, вйшли компанією, друзі озираютьс: "Так, всі є? О, "Дуля" йде". А в Інтернеті за декілька днів більше 3-тисяч людей прослухали "Підрахуй". То сам Бог велів це продовжувати", - зазначила співачка.

Зараз ви читаєте новину «"Фак — це імпортне, дуля — наша" - Карпа про новий проект з Полежакою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі