понеділок, 07 листопада 2011 18:32

Інтерв'ю зі Стівом Джобсом показуватимуть у кінотеатрах два дні

Інтерв'ю зі Стівом Джобсом показуватимуть у кінотеатрах два дні

Інтерв'ю зі Стівом Джобсом, записане більше 15 років тому, буде демонструватися в кінотеатрах американської мережі Landmark Theatres, повідомляє Los Angeles Times.

Інтерв'ю було записано під час підготовки матеріалу для трисерійного документального телефільму "Triumph of the Nerds: The Rise of Accidental Empires", вперше представленого глядачам в 1996 році. У стрічку також увійшли фрагменти бесід зі Стівом Возняком, Біллом Гейтсом та іншими ключовими представниками IT-індустрії.

Творець фільму Роберт Крінджлі спілкувався з Джобсом більше години, проте в остаточну версію стрічки увійшли всього десять хвилин з їхньої розмови. Пізніше Крінджлі заявляв, що не може знайти повний запис бесіди. Однак після смерті Джобса відеокасету з інтерв'ю знайшов у власному гаражі Пол Сен, ще один документаліст, який працював над фільмом.

Повну версію інтерв'ю зі Стівом Джобсом будуть показувати в американських кінотеатрах протягом всього двох днів - 16 та 17 листопада 2011 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рідна сестра Джобса розповіла, як він помер

Компанія Sony Pictures в даний час працює над художнім фільмом про Джобса. Картина буде заснована на книзі Волтера Ісааксона "Стів Джобс". Це перша і єдина біографія Джобса, яка була схвалена самим засновником Apple.

Зараз ви читаєте новину «Інтерв'ю зі Стівом Джобсом показуватимуть у кінотеатрах два дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути