Ексклюзиви
неділя, 06 листопада 2022 08:58

Хотіла заміж за Путіна: українська акторка пригадала "жарти" зрадниці Байрак до 24 лютого

Хотіла заміж за Путіна: українська акторка пригадала "жарти" зрадниці Байрак до 24 лютого
Акторка Катерина Тишкевич розповіла, як режисерка Оксана Байрак до повномасштабної війни жартувала про заміжжя з диктатором Володимиром Путіним. Фото: instagram.com/mrsketrin

Режисерка Оксана Байрак до вторгнення Росії 24 лютого жартувала, що не проти одружитися з диктатором Володимиром Путіним.

Байрак завжди мала неоднозначну позицію щодо Росії. Про це розповіла українська актриса Катерина Тишкевич в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Зірка серіалу "Ніщо не трапляється двічі" підтвердила, що до повномасштабної війни не лише знімалася у фільмах Байрак, а й дружила з нею. Тепер Тишкевич визнає: тодішні слова Байрак про Путіна й Росію не були жартами, як здавалося їй.

"Оксана мене теж здивувала. Чи я була така сліпа, що не бачила, наскільки вона проросійськи налаштована? Були жарти: "От за Путіна я б вийшла заміж". Думала, вона реально гонить, що такого не може бути. Це не секрет, вона про це всюди говорила. Здавалося, що це невдалий жарт", – згадала Тишкевич.

Додала, що була в близьких стосунках з Байрак, проте та ніколи не вміла дружити по-справжньому.

"Ми близько спілкувалися. За кілька місяців до повномасштабної війни ми практично не спілкувалися. Це не було дружбою, не думаю, що Оксана вміє дружити. Ми Різдво разом зустрічали. Я говорила: якщо ми спілкуємось у такому форматі, коли немає проєктів, то маємо поважати одна одну. Оксана ж часто включала режисера, зірку, королеву, богиню цього світу, а я почувалася некомфортно", – прокоментувала актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я заробляла гроші. Мені соромно" – українська акторка зізналася, що не сприймала війну на Донбасі

Вона додала, що після 24 лютого Байрак зателефонувала їй лише один раз для з'ясування стосунків. Це сталося після того, як режисерка привселюдно висловила свою пропагандистську позицію, а Тишкевич засудила її за це.

"За вісім місяців повномасштабної війни ми жодного разу не спілкувалися. Я одного разу виставила в сторіс, що шокована позицією Оксани, що в мене протилежна позиція. Вона зателефонувала й попросила негайно видалити. Я сказала: "До побачення". Заблокувала її скрізь. Потім вона ще телефонувала моїй мамі. Мама зателефонувала в паніці: "Господи, що робити? Я переживаю за тебе, у неї там армія фанатів, раптом вони тебе знайдуть". Я відповіла: "У нас війна в країні. Ти серйозно боятимешся Оксани Байрак?" – сказала артистка.

Тишкевич наголосила, що вважає Байрак професіоналом своєї справи і працювати з нею "було задоволенням". Але це не скасовує того, що режисерка не гідна називатися українкою.

Тишкевич переконана, що Байрак не змінить своїх політичних поглядів і не зізнається в помилці через упертий характер.

"Цього ніколи не станеться. Ми добре знаємо Оксану. Вона завжди має рацію і визнати помилку ніколи не зможе. Або скаже, що цього взагалі не було або ми не так її зрозуміли", – зауважила актриса.

Катерина Тишкевич вісім років бореться з невизначеним діагнозом. Акторка постійно страждає від нестерпного головного болю. Вона потребувала фінансової допомоги, щоб пройти обстеження в Німеччині. Хвороба почала прогресувати, розповіла колега Тишкевич, акторка Анастасія Цимбалару.

Катерина й сама розповіла про свій стан. Невідома недуга прикувала її до ліжка. За словами зірки українських серіалів, відповіді з Данії, куди хотіла потрапити на лікування, чекала останній місяць. Однак їй запропонували потрапити на консультацію до лікаря не раніше жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Хотіла заміж за Путіна: українська акторка пригадала "жарти" зрадниці Байрак до 24 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути