середа, 27 липня 2022 17:41

Зірка українських серіалів, яка бореться із невідомою хворобою, у розпачі
5

Акторка Катерина Тишкевич, яка продовжує боротися із загадковою хворобою, розповіла про свій стан. Невідома недуга прикувала її до ліжка.

За словами зірки українських серіалів, відповіді з Данії, куди хотіла потрапити на лікування, чекала останній місяць. Однак їй запропонували потрапити на консультацію до лікаря не раніше жовтня. Цим поділилася в Instagram.

"Розпач, гнів, безсилля. Я розумію, що це найкращий центр в Європі, але… Ми не гаяли часу, шукали і в Україні, по десятому колу. Обстеження, нові погляди, нові ліки. Неврологи, психіатри, нейрохірурги. Молитви, служби в церкві, ікони. Дослуховувалась майже до всіх ваших порад, але на жаль, не подіяло жодне нове втручання", – відверто написала Тишкевич.

Вона зізналася, що зараз лікарі посадили її на дуже токсичний препарат. Він допоміг і трохи зняв біль. Однак тривалий час його приймати не можна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З довгою бородою і без укладки: Винник уперше за довгий час показався

Акторка Катерина Тишкевич, яка продовжує боротися із загадковою хворобою, розповіла про свій стан
Фото: instagram.com/mrsketrin
Також Тишкевич поділилася кадром з котом
Акторка Катерина Тишкевич, яка продовжує боротися із загадковою хворобою, розповіла про свій стан
За словами зірки українських серіалів, відповіді з Данії, куди хотіла потрапити на лікування, чекала останній місяць
Акторка зізналася, що зараз лікарі посадили її на дуже токсичний препарат

"Поки чекала Данію, знайшла ще один дуже крутий неврологічний інститут в Італії. По опису – те, що треба. Закидувала їх листами останній тиждень і мала певний успіх – мені відповідали. Наразі чекаю остаточного підтвердження від головної професорки інституту і дуже сподіваюся, що незабаром вирушу туди", – розповіла акторка.

Також Тишкевич поділилася кадром з котом. Додала, що кототерапія у неї відбувається за графіком.

"За ситуацією в країні стежу, все ще важко засинати з думками про Лізу з Вінниці та її маму…Вірю в перемогу, радію HIMARS, співаю "Ой у лузі", – підсумувала вона.

Тишкевич вісім років бореться з невизначеним діагнозом. Зірка серіалів "Жіночий лікар" і "Ніщо не трапляється двічі" постійно страждає від нестерпного головного болю. Вона потребувала фінансової допомоги, щоб пройти обстеження в Німеччині. Хвороба почала прогресувати, розповіла колега Тишкевич, акторка Анастасія Цимбалару.

Зараз ви читаєте новину «Зірка українських серіалів, яка бореться із невідомою хворобою, у розпачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути