вівторок, 27 вересня 2011 09:34

Г'ю Джекман вірить, що прийомних дітей їм з дружиною подарувала доля

Г'ю Джекман вірить, що прийомних дітей їм з дружиною подарувала доля

Актор Г'ю Джекман вважає, що біологічних дітей їм із дружиною мати не судилося. Зірка "Людей Ікс" вірить у долю та певен, прийомних сина та дочку подарувала їм саме вона.

Коли Джекману та його дружині Деборрі-Лі Фернесс, старшій за нього на 13 років, повідомили, що їм не вдасться завести дитину природнім шляхом, подружжя почувалося знищеним, пише ТаблоID із посиланням на "Contact Music".

"Це було болісно. Було непросто. Ти присвячуєш цьому багато часу та зусиль, це хвилююче. Гадаю, кожен із батьків може розповісти – намагатися завести дитину – це дивовижно, а коли відчуваєш, що цього ніколи не станеться, із цим приходить смуток", - пригадує 42-річний Г'ю.

"Ми гадали, що заведемо одного чи двох біологічних дітей, а тоді всиновимо. Але коли ми вирішили, що з нас досить екстракорпорального запліднення, ми зайнялися всиновленням", - говорить він.

Актор пригадує, щойно вони з Деборрою зробили перші кроки в цьому напрямку, вся їхня тривога зникла. Першим у родині з'явився прийомний хлопчик на ім'я Оскар, а за кілька років – дівчинка Ава.

"Я не думаю про них як про всиновлених – вони наші діти. Ми з Деб віримо в те, що, припускаю, ви назвете долею. Ми відчуваємо, що все відбулося так, як було призначено. Вочевидь, біологічний шлях не був призначений для нас, аби мати дітей", - каже Джекман.

"Тепер, коли ми проходимо через життя разом, звісно, є труднощі, але кожен перебуває в правильному місці з правильними людьми. Це звучить як щось нереальне, але це те, що ми дуже глибоко відчуваємо", - додає він.

Зараз ви читаєте новину «Г'ю Джекман вірить, що прийомних дітей їм з дружиною подарувала доля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути