пʼятниця, 30 жовтня 2009 18:09

Х"ю Джекман відмовився від "Оскара"

Х"ю Джекман відмовився від "Оскара"

Австралійський актор Х"ю Джекман відхилив пропозицію керівництва американської кіноакадемії стати ведучим церемонії вручення премій "Оскар" другий раз поспіль. Про це повідомляє видання Variety.

Представники актора відзначають, що він може в майбутньому піднятися на сцену кіноконцертного комплексу Kodak в Лос-Анджелесі, де зазвичай проходить нагородження лауреатів премії, але тільки не в 2010 році.

На момент написання даної замітки актор був зайнятий в бродвейській постановці "A Steady Rain" ("Затяжний дощ"), в якій разом з ним грав Деніел Крейг.

Після завершення театрального сезону Джекман приступить до підготовки до зйомок у фантастичному фільмі "The Real Steel", в якому йому належить зіграти промоутера роботів-боксерів.

Нагадаємо, що в 2009 році вперше за багато років було зафіксовано зростання інтересу телеглядачів до трансляції церемонії вручення "Оскару". В значній мірі це була заслуга ведучого шоу Х"ю Джекмана.

Наступна церемонія відбудеться 7 березня 2010 року. Її продюсерами призначені Біл Мекенік та Адам Шенкман, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Х"ю Джекман відмовився від "Оскара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути