Ексклюзиви
неділя, 09 березня 2008 14:26

Зірка "Людей Ікс" порадував жінок своїм торсом (ФОТО)
8

Не дивлячись на те, що в Австралії щосили йдуть зйомки "Росомахи", Х"ю Джекман викроїв час і відправився всім сімейством на пляж Бондай, де плавав з прийомним сином Оскаром і прийомною дочкою Авою, а також демонстрував всім свій могутній торс і відрощені спеціально для Росомахи бакенбарди.

"Росомаха", в головній ролі в якій зайнятий австралієць Х"ю Джекман, - це проект студії 20thCentury Fox.

Прем"єра фільму, який знімає південноафриканський режисер Гевін Худ в Новій Зеландії, Австралії і Новому Орлеані, призначена на 1 травня 2009 року.

У фільмі буде розказана історія центрального персонажа фільмів про "Людей Ікс" - мутанта Логана по прізвиську Росомаха, якого і грає Джекман.

Фільм повідає про сповнене похмурої романтики і жорстокості минуле Логана, про його складні відносині з Віктором Крідом, який пізніше стане Шаблезубом, про його попадання в урядовий проект "Зброя Ікс", американське АНБ, що складаються з мутантів. Так само ви побачите як Логан отримав свої кігті, як став самураєм, як полюбив, як втратив. Загалом, все, що ви хотіли дізнатися про "пазуристого".

У фільмі, разом з Росомахою з"являться як відомі мутанти, так і нові, до яких можна віднести героя з прізвиськом Гамбіт, чиє справжнє ім"я Ремі Лебо. На сторінках коміксів про Людей Ікс він з"явився в 1990-х роках, проте в екранізації не брав участь.

Окрім Джекмана в картині зайняті Лів Шрайбер, Денні Хьюстон, Лінн Коллінс, Мегі Кью, Майкл С. Хол, Бейлі Чейз, Коді Сміт-Макфі і інші актори.

Прихильники з нетерпінням чекають цей фільм, тому що це буде перший серйозний фільм, заснований на всесвіті Людей Ікс. Ну а ті, хто не в курсі, просто насолоджуйтеся мужнім видом Х"ю, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Людей Ікс" порадував жінок своїм торсом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути