вівторок, 29 вересня 2009 16:54

Х"ю Джекман зупинив спектакль через мобільний глядача (ВІДЕО)

Х"ю Джекман зупинив спектакль через мобільний глядача (ВІДЕО)

Глядачі одного з бродвейських театрів тепер назавжди запам"ятають, що перед спектаклями необхідно відключати свої мобільні телефони. Через настирливе дзвоніння актор Х"ю Джекман зупинив спектакль і навіть зірвав оплески.

Інцидент трапився під час показу бродвейської постановки "Затяжний дощ" про двох поліцейських Чикаго, головні ролі в якому виконують зірки кіно Х"ю Джекман і ДенієлКрейг. Коли у одного з глядачів задзвонив мобільник, Джекман, не виходячи з ролі, ввічливо попросив господаря пристрою відповісти на дзвінок.

"Ви хочете відповісти?, - запитав актор - Візьміть, нічого страшного". "Ну ж бо, просто вимкніть його... ми можемо почекати, - продовжував Джекман під оплески публіки. - Не соромтесь. Просто дістаньте його". Через деякий час телефон задзвонив знову, і тоді в живий діалог із залом вступив Крейг.

Любительський запис зі спектаклю в понеділок потрапив на сайт відеохостингу YouTube. І там виразно видно, що збентежений театрал довго не хотів брати слухавку, щоб не поставити себе в ще більш ніякове положення. Врешті-решт телефон замовк сам.

Прем"єра спектаклю "Затяжний дощ" за п"єсою Кейта Хаффа запланована тільки на цей тиждень, проте постановка вже отримала позитивні відгуки від критиків. Спектакль йтиме на бродвейській сцені як мінімум до 6 грудня.

Не дивлячись на те, що Х"ю Джекман відоміший широким масам як кінозірка (зокрема, він знімався в таких фільмах, як "Люди Ікс", "Ван Хелсинг", "Австралія" тощо), не можна не відзначити його успіх на театральному терені. Так, в 2004 році Джекман удостоївся театральної премії "Тоні" за роль Пітера Аллена в мюзиклі The boy from Oz ("Хлопчик з країни Оз"), повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Х"ю Джекман зупинив спектакль через мобільний глядача (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути