понеділок, 12 листопада 2012 18:18

"Група "ВІА Гра" - це якийсь театр, де актори змінюються" - Меладзе

"Група "ВІА Гра" - це якийсь театр, де актори змінюються" - Меладзе
Продюсер не проти, що учасниці демонструють своє особисте життя Фото: newsmusic.ru

Костянтин Меладзе не засуджує Санту Дімопулос за те, що вона проміняла роботу в групі "ВІА Гра" на сімейне життя. Про це продюсер розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Все відбулося природним, просто чудовим шляхом. Людина зайнялась сімейним життям. Це прекрасно. Ви ж знаєте, наш принцип - нікого не неволити, не утримувати. Якщо жінка вибирає сім'ю, то це святе діло. Я завжди це вітаю і завжди "за" . Це був абсолютно природний хід подій. Все що природно, те не бридко", - зазначив він.

Меладзе порівняв "ВІА Гру" з театром.

"Уже давно зрозуміло, що група "ВІА Гра" - це якийсь театр, де актори змінюються. Актор може запрошуватися на один спектакль, може запрошуватися на дві вистави, на десять сезонів. Це всі актори, які виконують свою певну роль і далі я з ними або розстаюсь, або продовжую співпрацю. У нас союз вільних художників", - підкреслив продюсер.

Меладзе не проти, що учасниці демонструють своє особисте життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Мейхер не проти повернутися у "ВІА Гру"

"У даному випадку наш колектив розвивається разом з якимись світовими, європейськими тенденціями. Я не знаю, як в цілому по країні, але конкретно в нашому колективі демократія практично близька до американської. Можна все те, що не шкодить роботі. Те, що людина відкриває своє сімейне життя - це її справа. Мені здається, що це шкідливо в принципі. Особисте життя має бути особистим. Але, якщо людині хочеться розповісти про своє щастя всьому світу, то на здоров'я", - зізнався він.

Зараз ви читаєте новину «"Група "ВІА Гра" - це якийсь театр, де актори змінюються" - Меладзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути