четвер, 08 листопада 2012 09:33

Надія Мейхер не проти повернутися у "ВІА Гру"

Надія Мейхер не проти повернутися у "ВІА Гру"
Співачка розповіла про сімейне життя Фото: via-gra.ru

Популярна телеведуча, колишня учасниця групи "ВІА Гра" Надія Мейхер-Грановська в інтерв'ю зізналася в тому, що у продюсера Костянтина Меладзе була ідея зібрати старожилів колективу і влаштувати гастрольний тур, а також пофантазувала про власне весілля. Артистка не приховує, що абсолютно щаслива і повідала секрет стосунків з коханою людиною.

Після народження своєї доньки Ганни Надія Грановська з новими силами повернулася до роботи. Вона не тільки веде передачу на одному з українських каналів, але ще й бере участь у новому телепроекті, який нещодавно стартував. Нагадаємо, Надія народила другу дитину в березні. Дівчинка з'явилася на світ в одній з центральних київських клінік. Батьком малятка Ганни є коханий Грановської, бізнесмен Михайло Уржумцев.

Надія зізналася, що змінилася після появи доньки на світ: "З її народженням я стала більш жіночною! Син у мене викликає інші відчуття - бойові. А коли бачу дочка - стаю, як плавлений сирок". Незважаючи на те, що в засобах масової інформації раз у раз з'являється новина про те, що Грановська збирається заміж, Надія зазначила, що про весілля зі своєю коханою людиною ще не думала.

Однак артистка уявила, якою б вона хотіла бачити власне одруження: "У мене ностальгія по весіллях, які святкували, коли мені було п'ять-десять років: курінь, українські народні танці, "сім сорок" з хусточкою ... Тітки, які цілодобово безперервно варять-парять, готують, столи, які ломляться від страв. Хотілося б влаштувати гульню, щоб місяць святкували. І пам'ятали!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не релігійна людина" - Надія Мейхер не буде хрестити свою доньку

Грановська розповіла секрет стосунків з коханим: "У мене характер не простий - мені щось довести складно. Але мене рятує любов, і Мішу теж. Ми з ним досить швидко знаходимо спільну мову. Тим більше зараз. Мене б ніщо інше не врятувало - тільки щирі почуття до коханого чоловіка. Якщо відчуваю фальш - піду, як би я не любила. І те ж саме: якщо б мене любили до неможливості, а я жила на поважних почуттях - розірвала б такі стосунки".

Надію Грановську по праву вважають однією з найстаріших учасниць колективу "ВІА Гра", адже вона співала в групі ще тоді, коли команда була не тріо, а дуетом. Артистка зізналася, що продюсер Костянтин Меладзе всерйоз замислювався про те, щоб зібрати всіх старожилів і відправити їх в гастрольний тур. "Це логічно, цікаво. Люди, побачивши нас на сцені, напевно б зітхали: "Ну, як здорово!". Не знаю — на рік ... Але ми б знайшли компроміс. Але, з іншого боку, важливо всім разом сісти і домовитися , щоб це не була група "ВІА Гра", а "ВІА Гра", в основі якої три повноцінні особистості. Показувати також напрацювання, які є крім групи", - підкреслила Грановська.

Зараз ви читаєте новину «Надія Мейхер не проти повернутися у "ВІА Гру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути