Ексклюзиви
вівторок, 19 липня 2011 20:30

"Грудьми місяця" у Playboy знову визнали принади українки
7

Фото: Фото: Playboy

Чергова дівчина з України опинилася на сторінках відомого американського еротичного глянцю. Ірина Іванова, яка народилася у Феодосії, стала серпневою дівчиною журналу Playboy.

Як пише закордонна преса, 24-річна Іванова є студенткою Університету Арізони і планує отримати ступінь магістра економічного управління. Також Іванова працює перекладачем і бере участь у відвертих фотосесіях, пише ТаблоID.

Зазначається, що сім'я Ірини переїхала з Криму в Америку, коли їй було 16. Відтоді Іванови буцімто живуть у місті Тусон.

"Бути "Міс Серпень" - це те, чим я пишаюсь. Якщо чесно, я маю пишатися тим, що Playboy обрав мене, більше, ніж будь-якими моїми академічними досягненнями. Тому що хороших шкіл повно, а Playboy - один", - цитують Ірину ЗМІ.

А на сторінках самого відомого журналу наводиться ще одна її репліка.

"Я люблю своє тіло, а моя філософія така: якщо у вас хороше тіло, чому б його не показати?" - цитує Playboy слова Іванової.

Нагадаємо, дівчиною місяця травневого номеру стала 23-річна українка Саша Бонілова. Дівчина переїхала до США із Західної України (за деякими даними - з Луцька), коли їй було 17 років, і почала вчитися на дизайнера інтер'єрів у Harrington College of Design в Чикаго.

У 2008 році обкладинку одного з номерів журналу прикрасила солістка поп-дуету NikitA Даша Астаф'єва.

Пізніше на обкладинці Playboy з'явилася українська топ-модель Ірина Ольховська.

Зараз ви читаєте новину «"Грудьми місяця" у Playboy знову визнали принади українки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути