Ексклюзиви
середа, 29 червня 2011 12:33

Г'ю Хефнер після невдалого весілля завів нову подружку

Засновник журналу Playboy Г'ю Хефнер підтвердив нещодавні відомості про те, що в нього з'явилася нова подруга. Однак, виявилося, що коханою видавця стала не Анна Софія Берглунд, як спочатку повідомляли американські видання, а Шера Бечард. Цією інформацією Хефнер поділився з читачами свого твіттера.

Про свою нову дівчину Хефнер написав, відповідаючи на запитання однієї з читачок мікроблогу, @ princessfox. Вона поцікавилася у засновника чоловічого журналу, чи є Шера просто однією з моделей Playboy чи вже встигла стати Хефнеру близькою подругою. Хефнер відповів на це, що Шера буде дівчиною місяця в листопаді 2011 року, а також вже є його пасією.

Перші замітки про новий роман Хефнера, якого зовсім нещодавно кинула наречена, 25-річна модель Playboy Крістал Харріс, з'явилися в пресі близько тижня тому.

Тоді американські видання з посиланням на джерело в оточенні Хефнера написали, що у 85-річного засновника чоловічого журналу з'явилася нова подруга, дівчина січня 2011 Анна Софія Берглунд, яка повинна була стати подружкою нареченої на весіллі видавця з Харріс, що не відбулось. Цю новину, втім, ані Хефнер, ані Берглунд коментувати не стали.

Крістал Харріс і Г'ю Хефнер розійшлись 14 червня з ініціативи дівчини. Сама вона пізніше заявила журналістам, що не зуміла морально підготуватися до сімейного життя і не змогла змиритися зі способом життя свого нареченого. Весілля пари мало відбутися 18 червня. На захід були запрошені близько 300 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Г'ю Хефнер після невдалого весілля завів нову подружку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути