понеділок, 27 грудня 2010 08:45

84-річний засновник Playboy заручився з 24-річною моделлю (ФОТО)
7

Чергова молода красуня претендує на місце дружини головного плейбоя планети. 84-річний засновник Playboy Г'ю Хефнер повідомив через Twitter про те, що він заручився з подружкою, яка молодша за нього на 60 років.

Обраниця Хефнера, Крістал Харріс, минулого року прикрашала обкладинку грудневого номеру. Їй 24 роки, і останнім часом її часто бачили в товаристві колишнього медіа-магната.

"Коли я вручив Крістал обручку, вона заплакала. Так, я вручив Крістал обручку", - написав Хефнер в Twitter.

Хефнер, який вже був двічі одружений, славиться любов'ю до життя. А канал Fox News нагадує про інтерв'ю, яке засновник Playboy дав телеканалу місяць тому. Тоді Хефнер заявив, що людина за своєю природою не є моногамною. І висловив думку, що моногамія була винайдена з метою турботи про дітей.

Журналісти, розповідаючи про "нерівний шлюб", зазначають, що обраницю Хефнера важко запідозрити в холодному розрахунку.

Власник колись могутньої медіа-імперії на даний час банкрот. Чисті збитки корпорації Г'ю Хефнера збільшилися майже в 25 разів - з 1,1 млн доларів до 27,4 млн доларів.

За 9 місяців 2010 року збитки Playboy збільшилися на 43,8% - до 33,8 млн доларів при виручці в 160,2 млн доларів (-10,9%). Останній раз прибутковою компанія була в 2007-му. Тоді цей річний показник становив 900 тис доларів. Відтоді імперія Хефнера увійшла в чергову кризу і почала реструктуризацію, але так і не повернулася до прибутку того часу.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «84-річний засновник Playboy заручився з 24-річною моделлю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути