середа, 29 червня 2011 14:49

Дівчата з Playboy не потрапили у ТОП-10 найсексуальніших футболісток світу
11

Корін Франко
Фото: Фото з сайту marca.com
Хітер Міттс
Гаетан Тіне
Найелі Ранхель
Кейлін Кайл

Інтернет-видання FratHouseSports склало список десяти найсексуальніших футболісток світу. У цей рейтинг увійшли спортсменки, які в даний час беруть участь у чемпіонаті світу серед жіночих команд, що проходить в Німеччині (26 червня - 17 липня). Збірна України на цьому турнірі не грає.

У десятку найсексуальніших футболісток потрапили француженки Корін Франко і Гаетан Тіне, американки Хітер Міттс і Алекс Морган, канадки Кейлін Кайл і Жонель Філіньо, мексиканка Найелі Ранхель, австралійка Еллайс Перрі, шведка Жозефіна Оквіст і німкеня Маделен Гіске.

Фотографії всіх дівчат, які потрапили в рейтинг FratHouseSports, опубліковані в блозі Fuera de Juego ("Поза грою") на сайті іспанської газети Marca.

Перед початком чемпіонату світу п'ять футболісток збірної Німеччини знялися для журналу Playboy. Жодна з них не потрапила в рейтинг десяти найбільш сексуальних футболісток.

В даний час на жіночому чемпіонаті світу проходить груповий етап. 26 червня збірна Німеччини перемогла Нігерію (2:1). Телевізійний рейтинг цього матчу в Німеччині побив рекорд для жіночого футболу і перевищив рейтинг матчу чоловічого чемпіонату світу 2010 року між Німеччиною і Сербією.

Зараз ви читаєте новину «Дівчата з Playboy не потрапили у ТОП-10 найсексуальніших футболісток світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути