четвер, 07 липня 2011 16:14

Григорія Чапкіса в банку нагодували бутербродами з червоною ікрою

Григорія Чапкіса в банку нагодували бутербродами з червоною ікрою

Український хореограф 81-річний Григорій Чапкіс минулої середи приїхав до одного із столичних банків переоформлювати депозит.

"В мене небагато там грошей. Але подзвонили на днях з банку і попросили приїхати, щоб переоформити депозит. А відсотки то змінилися. Я клав гроші під 24, а тепер 12. Але що робити залишалось? Куди я ті гроші подіну? Що, з собою носити буду? Так гарно мене там прийняли. Я тільки зайшов, а мені вже кажуть з порога: "Григорій Миколайович, вам що каву чи чай?". І бутерброди з червоною ікрою, і з сиром і м'ясом, і чай, і кава. Я ще не встиг допити каву, як вже принесли всі документи на підпис. А потім ще й блокнот із ручкою подарували. І такі запрошують: "Приходьте до нас іще", - розповів Gazeta.ua Чапкіс.

Хореограф їздить на машині Mitsubishi Outlander.

"Колись в мене був Chevrolet Aveo. Після "танців" купив собі цю Mitsubishi. Але не тому, що мені багато грошей дали. Багато хто думає, що я мільйонер. Всі магазини і діамантові магнати посилають мені запрошення, що з'явилася нова колекція шуб і діамантів. А вони ж не знають, що телевізійний проект "Танці з зірками", який приніс мені величезну славу і всі конкурси і фестивалі, які я проводжу, це все безкоштовно. Мене запрошують і кажуть: "Ми вас запрошуємо судити, але грошей в нас нема. Якщо ви згідні для реклами і популярності, то ходіть", - підкреслив Чапкіс.

Зараз ви читаєте новину «Григорія Чапкіса в банку нагодували бутербродами з червоною ікрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути