Ексклюзиви
пʼятниця, 24 червня 2011 16:46

Чапкіс: "Мені легше дати $500 онуці, ніж піти з нею гуляти"

Чапкіс: "Мені легше дати $500 онуці, ніж піти з нею гуляти"

Хореограф Григорій Чапкіс визнає себе поганим батьком і чоловіком. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Визнаю, що вчинив погано по відношенню до своєї дружини, дітей і онуків. Бо не приділяв їм уваги. Якщо зараз своїй доньці скажу: "Ліля, а навіщо ти так вчинила?",  вона відповість: "А ти що, мене виховував?". Так само і син скаже. Я не ходив з ними за ручку, не казав, що добре, а що погано. Я на півроку був на гастролях, приїжджав, цьом-цьом, закидав шмотками і грошима - і знову їхав. І зараз не можу все кинути, взяти внучку за руку і піти з нею по Києву гуляти. Мені в туалет ніколи сходити. Я краще дам їй $500 і хай йде собі в кіно чи в театр", - підкреслив Чапкіс.

Теперішня, вже третя дружина Чапкіса, також жаліється на відсутність уваги.

"Я люблю сім'ю, але я трудоголік і робота для мене на першому місці. От теперішня дружина каже: "Ти не приділяєш мені уваги". І ми бачимося з нею дуже рідко. О восьмій вона вже має бути на роботі, а я ще можу спати. Я приходжу о першій ночі — вона спить. Ми живемо кожен своїм життям. Не готуємо дома і нам навіть ніколи поговорити. От коли тільки одружилися, були страсті-мордасті, бігав до неї обідати, а вона ходила на всі мої бали і концерти. А тепер каже: "Я вже бачила, що ти робиш", - наголосив Григорій Миколайович.

Зараз ви читаєте новину «Чапкіс: "Мені легше дати $500 онуці, ніж піти з нею гуляти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути