Ексклюзиви
вівторок, 27 листопада 2012 09:34

Філіп Кіркоров показав свою дочку

Популярний виконавець Філіп Кіркоров виклав у своєму мікроблозі фотографії доньки Алли-Вікторії. Малятку виповнився рік.

Філіп Кіркоров ще нещодавно сторонився камер і категорично відмовляв журналістам показувати свою дочку Аллу-Вікторію. Крихітку могли бачити тільки обрані, найближчі люди Філіпа. Тепер же артист вирішив покінчити з приватністю і опублікував у своєму мікроблозі пару фотографій дівчинки. Аллі-Вікторії виповнився рік.

"Дуже щасливий! Сьогодні, 26 листопада, з моєї принцесою в колі сім'ї та далеко від Москви!" - дав назву одній фотографії Філіп Кіркоров, на якій поп-король і його дочка Алла-Вікторія позують в літаку, причому якщо популярний виконавець одягнений в брутальний камуфляж, то малятко була в милій рожевій шапочці, білій кофтинці і синьому комбінезончику. Причому невідомий фотограф вхопив момент, коли Кіркоров годує доньку з пляшечки.

Незабаром артист виклав ще один знімок, на якому Філіп буквально потопає у квітах, тримаючи на руках доньку. Увагу малятки привернув один з найближчих букетів - червоні троянди і лілії. Дівчинка діловито хапається за ніжні бутони і не звертає уваги на зйомку. Цю фотографію Філіп підписав так: "все в цей день для моєї коханої дочки!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кіркорова депресія через дітей і Януковича

Нагадаємо, своєю потаємною радістю про народження дочки король поп-сцени поділився на премії "Золотий грамофон" в минулому році. Співак після виконання композиції урочисто вимовив: "Ви знаєте, сьогоднішній вечір для мене знаковий. Мало того, що я отримую 16-у статуетку - у мене з колег по цеху їх найбільше ... Буквально кілька хвилин тому мені повідомили, що я став батьком. У мене народилася дочка!" Король поп-сцени мало не плакав від щастя.

Не встигли численні шанувальники і прості люди оговтатись від цієї приголомшливої новини, як буквально в червні цього року Філіп Кіркоров оголосив, що у нього народився син.

Про це сам співак повідомив зі сцени у перерві свого концерту в Софії під бурхливі оплески залу. Сам співак ледве стримував сльози радості. "Це неймовірно хвилююче - виступати в місті, яке має для мене величезне значення. Тут похована моя мама. І дивно, що саме сьогодні, прилетівши в Софію, я дізнався щасливу новину - у мене народилася друга дитина, син! Ви не уявляєте, яке почуття радості мене переповнює. Спасибі Всевишньому за це!" - заявив тоді артист. Малюка Філіп назвав Мартіном-Крістіном.

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров показав свою дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути