пʼятниця, 26 жовтня 2012 13:00

Філіпа Кіркорова покарали за діяння батька

Філіпа Кіркорова покарали за діяння батька
Бедрос взяв на піклування вірменського хлопчика Фото: ИТАР-ТАСС

Поп-король російської естради Філіп Кіркоров став мимовільною жертвою політичних розборок. Владі Азербайджану, де мав відбутися концерт артиста, не сподобалося, що його батько Бедрос взяв під своє крило вірменського хлопчика. У результаті виступ Кіркорова зірвався.

Концерт Філіпа Кіркорова повинен був відбутися на початку листопада на одному з найбільших бакинських майданчиків, у тому самому Baku Crystall Hall, де проходив в цьому році міжнародний музичний конкурс "Євробачення". Однак приймаюча сторона скасувала концерт, посилаючись на технічні причини.

"Дійсно, можу підтвердити факт відміни концерту в Баку, який повинен був відбутися 8 листопада в залі Baku Crystall Hall. Офіційно організатори повідомили, що це причини технічні, але ми розуміємо, що Baku Crystall Hall - зал, в якому проводилося "Євробачення", в якому виступали світові зірки - такі, як Дженніфер Лопес, - не допускає технічної неспроможності. Таким чином, залишається лише здогадуватися, які причини ховаються під цією відмовою", - заявила прес-секретаря Філіпа Кіркорова Ольга Алексєєва.

Однак деякі ЗМІ припустили, що всьому виною політика. Нібито азербайджанській владі не сподобалося, що батько Філіпа Бедрос Кіркоров взяв під заступництво вірменського хлопчика Андраніка Алексаняна.

Підопічний Бедроса Андранік з народження страждає на рідкісне захворювання - дефект кісток, через яке перестав рости. У 14 років його зріст - всього метр. Дитині, яка володіє фантастично красивим голосом, в 2011-му році навіть вдалося виграти конкурс "Дитяча Нова хвиля" в Ялті. Там його і помітив Бедрос. Він вирішив допомогти зібрати гроші на операцію Алексаняну, а після і зовсім взяв над ним повне шефство. Кіркоров-старший нерідко брав його з собою в гастрольні поїздки і на своїх виступах представляв публіці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Філіпу Кіркорову за зйомку в рекламі заплатили 5 млн євро

Офіційний представник Кіркорова підтвердив, що така версія має місце бути. "У будь-якому випадку це дуже прикро, тому що Філіп мріяв виступити в Баку. Він навіть готував посвячення Мусліму Магомаєву, спеціально перероблялися декорації під цей фантастичний багатотисячний зал", - резюмувала Алексєєва.

Зараз ви читаєте новину «Філіпа Кіркорова покарали за діяння батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути