середа, 19 вересня 2012 12:39

"Ближче друга, ніж вона, у мене по суті немає" - Кіркоров про Пугачову

"Ближче друга, ніж вона, у мене по суті немає" - Кіркоров про Пугачову
"Де ви бачили кішку, яку б цікавило, що про неї думають миші?" - співак прокоментував скандал з Тіматі Фото: donbass.ua

Філіп Кіркоров ніколи не шукає скандали, вони самі знаходять його. Співак прокоментував Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя" свій нещодавній конфлікт з репером Тіматі, повідомляє ТСН.

"З іншого боку відразу приходять на думку слова Раневської: "Де ви бачили кішку, яку б цікавило, що про неї думають миші?" Хамство молодого колеги, який собі дозволив нетактовні речі щодо людини, яка йому годиться в батьки і який уже 25 років їздить по країні і збирає зали, а ти хоча б один зал в Душанбе збери, а потім щось говорить, не може викликати гнів, він може викликати лише подив. Мені складно уявити, що я міг би нахамити Йосипу Кобзону або Льву Лещенку або якось гаркнути на Софію Ротару", - підкреслив Кіркоров.

За словами співака, спочатку він подумав, що його ображає клон Тіматі.

"Мені здавалося, що це інтелігентний хлопець з вихованої благополучної сім'ї, який не може бути озлоблений на весь світ до такої міри, щоб так огризнутися. Так огризнутися може тільки людина невдаха, заздрісна і неблагополучна. Мені здавалося, що він завжди був людиною благополучною і у нього все добре", - зазначив артист.

Крім того Кіркоров розповів про свою дружбу з Аллою Пугачовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я буду диктатором, скоріше за все" - Філіп Кіркоров про своє батьківство

"Іншим людям подаємо приклад, як можна, не зберігши сім'ю, зберегти близькі дружні стосунки. Ближче друга, ніж вона, у мене по суті напевно сьогодні немає", - зізнався співак.

Зараз ви читаєте новину «"Ближче друга, ніж вона, у мене по суті немає" - Кіркоров про Пугачову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути